Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Ousor

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Ousor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Monumentul Pictura Sangeroasa Pictura Sangeroasa Vereskep Leliceni
Monumentul Pictura Sangeroasa
Intrare Cisnadie
Intrare
Fereastra romanica Cisnadie
Fereastra romanica
Padure cu stanci sub Tuguiata Batrana tuguiata batrana babadag
Padure cu stanci sub Tuguiata Batrana

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Ousor!

>>> Vizitati Varful Ousor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Suplai, se afla la 7,14 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Varful Rebra Muntii Rodnei
Podul graniceresc Cosbuc
Dateaza din secolul 20, si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.
Varful Stana lui Varatic Muntii Maramuresului Izvorul Negru Muntii Tibles Varful Gargalau Muntii Rodnei
Piatra CorbuluiPiatra Corbului
Eroziunea a sapat in acest perete stancos format din piroclastite, martori de eroziune, formatiuni erozionale, tufuri vulcanice.
Pasul Prislop Varful Galatului Muntii Rodnei
Biserica romano-catolica Sfanta Treime Bistrita
Cu o istorie de peste doua secole, aceasta biserica impresioneaza prin frumusetea si valorile sale culturale si religioase.
Lacul Albastru Baia Sprie
De aici urcam pe o poteca cu serpentine pana la lac.
Mlastinile Vlaschinescu Conacul Torma Cristestii Ciceului Rapa Verde Creasta Cocosului Stancariile Salhoi Zambroslavele Borsa Saua Gargalau Muntii Rodnei Pestera Boiu Mare Varful Arcer Muntii Tibles Varful Toroiaga Muntii Maramuresului Lacul Iezer Mlastina Taul Negru Zavoaiele Borcutului Romuli Cheile Babei Lacul Damacuseni Taul lui Dumitru Lacul Dobricel
Saua Curatel Muntii Rodnei
Saua Curatel, refugiul Ancuta.
Lacul Lighet Targu Lapus Poiana cu narcise Sesul Mogosenilor Saua de sub Golgota Rodnei Varful Omului Muntii Rodnei Lacurile Tonciu Refugiul Arcer - Muntii Tibles Pasul Gutai Padurea de ses Orheiu Bistritei Lacurile Sieu Odorhei Castrul roman Ilisua Saua Pietrii
Stana lui Varatic Muntii Maramuresului
Stana lui Verticu (Varatic).
Lacul Lala Mic Muntii Rodnei Lacul Lapus Cheile Tatarului Locul fosilifer Rapa Mare Izvoarele din Poiana Soarelui Stancile Tatarului Muntii Calimani Lac pescuit Fizesu Gherlii Balta Mica Dej Pestera Valenii Somcutei Piatra lui Iacob Cusma Lacurile Sigmir Piatra Rea Muntii Rodnei
Izvorul Albastru al Izei Muntii Rodnei
Izvorul Albastru al Izei - Sacel.
Lacul Firiza Izvorul din Poiana Botizei Varful Ineu Saua Tarnita la cruce Muntii Rodnei Varful Puzdra Muntii Rodnei Saua Gaja Muntii Rodnei
Parcul dendrologic ArcaliaParcul dendrologic Arcalia
Aici se gaseste un frumos parc dendrologic, intins pe o suprafata de aproximativ 16 ha.
Cascada Cailor
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Ousor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Trovantii din Ulmet: Oare catina? - Am cautat ascunzisul indicat de coordonate cu multa asiduitate in ciuda tufelor de catina vie dimprejur dar impiedicat de o gramada de catina taiata in urma curatarii potecii si aruncata exact unde ar fi putut fi ascunzisul. Obiectivul este unul, nu doar de nota 5, ci de cel putin 10.
  • Dealul Melcilor: Priveliste frumoasa - Am gasit cutia. Privelistea este, intr-adevar foarte frumoasa.
  • Varful Colos - Muntii Ciucului: Cu bicicletele - Am sosit cu masina, pornind de la Lacul de baraj Frumoasa, si am ajuns pana la capatul drumului asfaltat Drumul Fanului, cu bicicletele pe port-bicicleta. De aici ne-am continuat drumul pe doua roti.
  • Podul Minciunilor: Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende.
  • Izvorul Bufnitei si Baile de la Olteni: Fantina secata - Fantina exista dar fara apa. Pacat, pentru ca apa fantanii continea radioactivitate naturala ridicata (rara).
  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Am vrut sa impusc doi iepuri dintr-o singura impuscatura - Planul meu a fost ca dupa parcurgerea Cheilor Chediului sa ajung cumva si pe varful Cozluc, respectiv la geoascunzis. Am avut si timp destul de putin pana la inserare, a trebuit sa ma grabesc.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Lost World GeoKret - Am scos din cutie cartita calatoare. Bardocz1.
  • Piatra Colibei: Gasit in februarie - Inca era zapada. Impreuna cu prietenii din Odorhei.
  • Lacul Tarnita - Muntii Berzunti: Implicit, scuze catre toti cautatorii ascunzisului! - Ascunzisul este, intr-adevar, amplasat la est de lac. V-ul care s-a lipit de estul din indiciu il declaram neavenit si, ca atare, nul.
  • Viscri: Viscri - Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16. Am reusit totusi sa vizitez biserica si sa fac cateva poze frumoase.
  • Drumul Transharghita: Transharghita - Am trecut pe Transharghita cu un ARO. Era un drum extraordinar de fain .
  • Biserica Reformata Mica - Targu Mures: Quick find - Cutiuta e bine ascunsa dar totusi poate fi gasita foarte usor. Am gasit-o exact dupa ce am gasit o alta cutie, aflata la mica distanta de aceasta.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului: Numarul unu - Am gasit geocutia din intamplare cand ma cataram, acolo am citit despre asta si e prima mea experienta, ma incanta foarte tare ideea si sper sa adun cat mai multe.
  • Cetatea Ika: Cetatea a fost reconditionata - Un ascunzis bine amplasat si bine amenajat. Am gasit cutia in buna stare, cu interiorul relativ uscat, chiar si pixul era functional.
  • Trei Caldari: Caldarile din piatra seaca - Se zice ca scoti apa si din piatra seaca. Deocamdata am gasit cu ce sa scoatem apa - (cu cele 3 caldari.
  • Izvorul Kossuth - Borsec: Dupa inserare - Am petrecut ziua parcurgand traseele parcului de aventura de la Grota Ursilor. Tot acolo m-a prins si inserarea, dar nu am putut sa plec, fara sa caut macar o geocutie.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: O plimbare placuta - A fost o zi de toamna cu soare si cu aer curat.
  • Lacul Spalatorul de pietre - Racu: Denumirea corecta a lacului - Cu ocazia unei ture cu bicicleta prin zona, am verificat si acest geoascunzis. Datorita unor lucrari de reamenajare, zona a suferit transformari importante.
  • Cheile Chediului - Muntii Macinului: Eu nu am fost atent - Ascunzisul a fost amenajat in august, si accesand muntesiflori.ro prin linkul din descriere am vazut poze cu bujori.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Multumesc pentru coordonate - Folosind Geoplaner am verificat pozitia ascunzisului (A), respectiv a lacului Filigeni (B), pe baza coordonatelor primite. Lacul Filigeni se afla la 300 m vest de geocutie, si se vede foarte frumos pe imaginea de satelit (orientata cu nordul in sus).
  • Biserica Ursuline si Biserica Franciscana - Sibiu: Neatent si nepregatit - Nu sunt un mare fan al ascunzisurilor de tip mistery, sau a celor care involva diferite calcule matematice. Sunt de parere ca operatiunile de aflare a coordonatelor geocutiei distrag atentia de la locatie.
  • Cetatea Rabsonne: Suna foarte pitoresc si misterios - Desi nu chiar in drum, am decis sa caut acest loc. Am trecut pe sosea de un drum nou, si am ajuns unde nu era nimic in apropiere.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului: Modificari descriere - Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Biserica lui Stefan cel Mare - Feleac: Un loc minunat - Deplasandu-ma la Cluj am atacat si aceasta cutie si am descoperit-o. Vizitand multe manastiri si biserici din Moldova, am observat asemanarea acesteia cu cele de mai sus amintite si am admirat elementele ei de arhitectura, care m-au transpus pe plaiuri moldave.
  • Cetatea Neagra: Pe Magura Codlei - Am gasit cutia in buna stare, fara dificultate. Chiar si in conditii de iarna, cu prilejul unei drumetii mai complexe pe Magura Codlei.
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Pe un traseu clasic - Cu doua zile in urma, sambata, am urcat in acest loc dinspre Pestera Studentilor. Nu recomand acest traseu nimanui, poteca nu exista, iar traseul este unul foarte abrupt.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Brooke Shields - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Intr-adevar Laguna albastra merita a fi vizitata mai ales vara.
  • Cetatea Soimos: Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. Continutul geocutiei este ud, iar instructiunile mucegaite.
  • Lazaresti: Nu am gasit nimic - Coordonatele duc langa o biserica veche, langa cea noua. Gardul pare sa aibe cateva cavitati in partea inferioara, le-am cercetat in doi pe toate, dar nu am gasit nimic.
  • Turnu Rosu din Boita: Turnu Rosu din Boita - Stiu bine ce am gasit. Si cutia lui csipike si aceasta de pe geotrekking.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Ousor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.