Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Dealul Pietrei - Slanic Moldova - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Dealul Pietrei - Slanic Moldova | Unde este acest loc?

Dealul Pietrei - Slanic Moldova..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Dealul Pietrei Slanic Moldova! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Dealul Pietrei - Slanic Moldova si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Slanic-Moldova, se afla la 1.74 km distanta.
Cazare

Cazare Slanic-Moldova (Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Slanic-Moldova, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.83 km distanta: Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea dreapta (0 poze). Cascada de la cariera, Cascada verde, Cascada firul de apa, Cascada prelinsa.
147147d_76101100
147147d_76111101
147147d_7612_j1_cariera1102
147147d_76131103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Dealul Pietrei Slanic Moldova?
(obiectiv turistic cu geocutie) Saua Nemirei. Saua Nemirei - Locatia ofera un moment de ragaz, un strop de apa rece, incanta ochiul si da sperante. (atractie turistica si geocutie) Varful Nemira Mica. La 10.1 km. Varful Nemira Mica este poate cea mai frumoasa zona a muntilor Nemira. Varful Nemira Mica - Sunt al treilea an consecutiv pe varf si nu pot trece resemnat pe langa felul cum inteleg unii turisti sa-si marcheze trecerea. (geoascunzis)
Ciuperca de piatra. In jurul varfului Nemira Mica gasim mai multe formatiuni stancoase interesante, de forma unor ciuperci, turnuri sau piramide, produse de actiunea eoliana asupra gresiei friabile. Ciuperca de piatra - Nemira Mica - Desi nu deschide orizonturi, este un obiectiv la fel de fotografiat ca varfurile de munte. (geoobiectiv cu geocutie)
Cimitirul Eroilor de la Poieni. Satul Poieni, ce reprezinta azi o suburbie a orasului Targu Ocna, e aflat la 1,5 km vest de oras, pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti. Stanga sau dreapta? - Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Sonda straveche de la Poieni. Este vorba despre cea mai veche sonda sapata prin foraj mecanic din Romania. Usor de gasit, mai greu de scos - Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Varful Nemira Mare. Avand 1649 m, Nemira Mare este cel mai inalt varf din muntii cu acelasi nume. Inca un 10! - I
Pestera Barlagul Ursului Judetul Bacau. Pestera este localizata in versantul drept al raului Oituz, in perimetrul localitati Poiana Sarata, Oituz - Bacau, fiind aflata la o altitudine relativa de vreo 20 m.
Drumul Crucii Judetul Bacau. Drumul Crucii de pe Dracoaia este marcat cu tablete sculptate în lemn, reprezentând cele 14 opriri biblice. Nici drumul nu mai e ce a fost - Am parcurs acest traseu si atunci cand am gasit geocutia de pe Dracoaia.
Madona si Bestia. Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Dealul Pietrei
 • Localizare pozitie pe harta Slanic Moldova
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Slanic Moldova si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Dealul Pietrei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Dofteanei
  Cheile Dofteanei
  Pentru a vizita Cheile Dofteanei, de la Salarie se urmeaza, in amonte, drumul forestier.
  Cascada Cernica
  Cascada Cernica
  Cascada Cernica este o cadere de apa formata din mai multe trepte, care se afla pe parul Cernica, aproape de localitatea Poiana Sarata.

  Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.