Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Biserica romano-catolica - Abram

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Biserica romano-catolica - Abram - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Corpul turnului inclinat Rusi Reussen
Corpul turnului inclinat
Priveliste Cireseni turn turnul inclinat
Priveliste
Privit dinspre nord Toplita-Ciuc biserica catolica
Privit dinspre nord
Crucifix acoperit Nadejdea drumul crucii
Crucifix acoperit

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica romano-catolica Abram!

>>> Vizitati Biserica romano-catolica - Abram si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Abram, se afla la 0,48 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Abram: 3
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacurile din Alesd Izvoarele Barcaului Biserica reformata Zalau Mlastina Vermes Sanislau Biserica catolica Zalau Stejarisul de balta Panic
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Lacul Apateu Balta Cehei Peretele Zanelor Vadu Crisului
Cuta SocondCuta Socond
Am fost acolo dar nu am gasit cutia, poate din cauza zapezii, sau poate din cauza ca nu am citit atent toate detaliile de aici.
Avenul Sohodol Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei Oradea Lacul Salatig
Biserica de lemn din Bucea Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. Acumularea Crestur Monumentul cepei Pericei Cascada si Pestera Vadu Crisului Strandul termal Broscarie Lacul Livada Livada de Bihor
Cetatea Ardud
Cetatea Ardud, construita in 1481 de viitorul voievod al Transilvaniei Bartolomeu Dragffy, de plan poligonal cu bastioane de colt, a fost una dintre cele mai puternice fortarete seniorale din nordul Transilvaniei.
Podul pietonal Garasos hid Intr-o plimbare nostalgica la Oradea, am gasit geocutia. Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata. Magura Simleului Lacul Fegernic Capela Sfanta Treime Carei Lacurile Oar
Casa muzeala svabeasca Petresti
Casa muzeala svabeasca din Petresti este una dintre cele mai reprezentative pentru arhitectura populara svabeasca.
Lacul Simian
Ruinele cetatii Adrian
Ruinele cetatii Adrian, Salard.
Dunele de nisip de la Foieni Biserica reformata Tasnad Parcul Central Valea lui Mihai Lacul Motis CET Oradea Turnul de apa Carei Biserica reformata din Zauan Lacul Sintimreu Lacul Santaul Mic Lacul Paleu Simian Belvedere Stanu Carnului
Ferma de lavanda Oradea Santaul Mic
In anul 2023, Lavender Farm Oradea din Santaul Mic organizeaza Festivalul Lavandei pe data de 24-25 iunie.
Lacul Les Lacul Olosig
Statuia Isus Mantuitorul Borumlaca
Copia celei mai mari statui ale lui Isus Cristos din lume, avand dimensiunile unui om, a fost realizata de catre invatatorul Rudolf Docolonansky in anul 1938.
Cetatea de pamant Biharia
Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre.
Pomi cu coroana cubica Oradea
Inaltimea copacilor este de 3,3 m, circumferinta trunchiului 25-35 cm.
Lacul Valea Popii Sisterea
Capela Kigye Petresti
Este singura constructie ramasa din satul depopulat Chighie in anii 1703-1711.
Tumul Pir
Are inaltimea de aproximativ 10 m, denumirea locului pe harta, Pir Nord.
Avenul Giloasa Lacul Carastelec
Biserica reformata Marghita
La transformarile si reparatiile bisericii a contribuit si sotia principelui Transilvaniei, Gheorghe Rákóczi I, Zsuzsanna Lórántffy.
Lacul Cicos
Strand termal Sannicolau de Munte
In urma acestei descoperiri a fost construita strandul termal de la Sannicolau de Munte.
Pestera Casa Zmeului Vadu CrisuluiPestera Casa Zmeului Vadu Crisului
In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Cascada Boilor Lacul Valea Viteilor Cetariu Calcarele cu hipuriti Valea Crisului
Obiective cultural-istorice - Judetul Bihor
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica romano-catolica
  • Localizare pozitie pe harta Abram
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Capul Fagului: Update la geoascunzis - Drumetind pe interfluviul Fisag-Fitod am trecut si pe langa troita aflata pe interfluviului in capul drumului ce suie din Misentea si ajunge la antena GSM de pe Varful Capul Fagului. Cu gandul de a verifica existenta geocutiei de aici.
  • Cheile Rametului: Fericiti in Cheile Rametului - Salut zbuciumel. Pentru zilele urmatoare mi-am propus concertul Roxette, ascunzisuri din Cluj - cat incape, apoi sfarsitul de saptamana in Trascau.
  • Cetatea Coltesti: O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Stanca Domnul Lomasel: Jos palaria, Domnule Lomasel! - Un traseu deosebit de frumos, cel de pe valea Lomasitei la Stancile Lomasitei. Cum apar indicate prin ghiduri cele care-l au in pozitie centrala pe Domnul Lomasel.
  • Cocosul de Aur - Targu Mures: Scormoneala de sambata - In drumul meu spre casa, am trecut pe langa Cocosul de Aur, si mi-am amintit de geocutia care se ascunde aici. Dupa vreo 5 minute de cautare am gasit ascunzatoarea.
  • Ciucevele Cernei: Adevarul despre Ciucevele Cernei - Privind fotografiile atasate obiectivului ai putea crede ca ciucevele sunt reprezentate de micul laculet - e adevarat, pitoresc - de vizavi de placa informativa privind existenta rezervatiei cu numele generic Ciucevele Cernei. Trebuie sa precizam ca rezervatia, ce face parte din Parcul national Domogled-Valea Cernei, se intinde pe o suprafata vasta (zice-se, cca 1.
  • Panorama Ciucului: Mareszka 2 GeoKret - Am pus in geocutie un GeoKret. Ajutati-l sa ajunga la Venetia.
  • Fantana cu troaca: Ascunzis drive-in - Am sosit la fata locului, dinspre Dambul Pietros, cu masina. Am oprit chiar langa ascunzis, am deschis portiera.
  • Copsa Mare: Greseala - Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). Multumesc.
  • Vila Franka Sighisoara: Priveliste superba - Great view.
  • Cabana Ciucas - Muntii Ciucas: Gasita in drum spre varf - Am fost din nou in Ciucas cu intentia sa ajung in varf. Vremea a fost perfecta pentru drumetie, iar zapada topita in cea mai mare parte.
  • Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare: Nu era sa fie - Am vrut sa caut zece ascunzisuri in aceasta zi. Dar s-a inserat, si am ajuns doar la noua.
  • Coloanele de bazalt de la Racos: Am trecut si eu cu I pe aici - In breloc Turkiye, out zero. Pot spune ca toate sunt in regula.
  • Memorialul Ginta: Surpriza - Motivul? Prima geocutie virgina pe care am gasit-o de cand particip la acest interesant joc.
  • GK Hotel Szent Kristof: Am gasit - Am gasit aceasta geocutie.
  • Izvor pe malul Oltului - Sfantu Gheorghe: Nu ma tem, adica da - Ajungand la fata locului, am constatat, ca de fapt izvorul este o captare de apa. Zona fiind una de protectie cu regim sever.
  • Parcul Colina - Cluj: Colina - O plimbare scurta pana la marginea orasului. Multumim.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields. N-a fost sa fie.
  • Podul pietonal Garasos hid: Dupa o cautare mai indelungata - Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata. Intr-adevar, un loc frumos, si ar fi si mai frumos daca nu ar fi atata mizerie sub pod.
  • Calcarele de la Badila: Ii sta in gat nucului - Multa mizerie in jurul obiectivului - rezervatie naturala in custodia cuiva - nesemnalat si ca atare, fara nici o prezentare la locul cu pricina, desi este foarte interesant, macar prin insolit in peisaj.Am gasit repede ascunzisul, dar, din pacate, n-am putut scoate cutia, aceasta fiind intepenita (si deformata) in mica scorbura, din cauza ingrosarii tesutului vegetal.
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Gasita - Gasita azi de Acasenii.
  • Biserica armeneasca - Dumbraveni: Orasul armenesc - O biserica foarte frumoasa. Ar trebui restaurata.
  • Cavitatile de langa Satu Mare: Kolik - Am gasit geocutia ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare.
  • Fantana cu paduchi: De la izvorul de langa drum pana la fantana - Dupa ce cu ocazia minivacantei de 1 mai, am avut mai multe intalniri cu vipere, caini, capuse. Am zis ca pot sa vina si niste paduchi.
  • Padurile biciclistilor - Snagov: Nice - Nice.
  • Biserica catolica - Barzava: Barzava - prima cutie, da! - Fiind destul de dimineata, biserica era inchisa. Asa ca ne-am multumit sa o privim/admiram doar din exterior, pornind apoi sa cautam cutia.
  • Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna: Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna - Desi zona e intens circulata, trebuie sa ne gandim ca asa a inceput dezvoltarea industriala a Vaii Trotusului - cu extractia bogatiilor subsolului (sare, carbune, petrol). Geocutie in stare buna.
  • Trei Caldari: Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis. Nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari.
  • Stanca cu turnulet - Nascalat: Pe Nascalat iarna - Am ales cel mai scurt drum pentru a ajunge la geoobiectiv. Imediat dupa cascada Zugo, un drum de caruta urca pe Nascalat, iar serpentinele ne duc pana la stana de langa Stanca cu turnulet.
  • Stanca Kossuth - Harghita-Bai: Ascunzis impenetrabil iarna - Desi mai fusesem pe stanca, tot iarna, am mai ajuns inca o data pe ea ieri. Acum cu gandul sa gasesc si geocutia.

Ai ajuns in Abram si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica romano-catolica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.