Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Peretele de bazalt Piatra Cioplita - Comana de Sus - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Peretele de bazalt Piatra Cioplita - Comana de Sus

Peretele de bazalt Piatra Cioplita - Comana de Sus | Unde este acest loc?

Rezervatia naturala de tip geologic reprezinta cel mai sudic punct de eruptii de bazalte din Muntii Persani, respectiv al neovulcanismului din tara. Arie protejata de interes national, monument al naturii, are o suprafata totala de 1 hectare, din care pe 0,3 hectare gasim bazalte cu aspect columnar...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Perete de bazalt De aproape. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Peretele de bazalt Piatra Cioplita Comana de Sus! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Peretele de bazalt Piatra Cioplita - Comana de Sus si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Comana de Sus, se afla la 3.37 km distanta.
Cazare

Cazare Comana de Sus (Comana, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Comana de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.88 km distanta: Pestera Scoicilor - Muntii Persani (33 poze).
147147030980
147147032981
147147033982
147147035983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Peretele de bazalt Piatra Cioplita Comana de Sus?
Castelul Haller. Se presupune ca a fost construit in anul 1553 pe ruinele unei manastiri medievale, si ca aici a stat si contele Bethlen Gabor o perioada. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Crizbav. (obiectiv turistic cu geocutie) Cotul Turzunului. Lacul Halmeag. La 15.5 km. Vulcanii Noroiosi Judetul Brasov. La sud-est de sat, la aproximativ 1 km est de la confluenta Homorodul Mic si Valea Mare (Kosdbach). (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Moara de apa. Fortareata lui Mihai. Fortareata lui Mihai, de langa Mateias.
Coloanele de bazalt de la Racos. La 17.3 km. Geocutia nu este la locul lui - Am căutat cu mai mulți prieteni și cu mai multe GPS-uri această geocutie și am găsit exact cavitatea cu pietre sub stăncile de deasupra coloanelor de bazalt, dar din păcate geocutia nu este la locul lui. Craterul vulcanic de la Racos. Exploatare de zgura in trecut, actualmente zona protejata, este un loc ideal pentru amatorii de geologie. Primul - De-și un loc cu o frumusețe foarte rară, geocutia ascunsă din 2009, eu am găsit primul.
Maierus. La 17.5 km. Este resedinta comunei Maierus.
Baile Fantana Puturoasa. In prezent ruinele fostelor cladiri au fost demolate, iar fostul rezervor de apa este acoperit si inchis.

Peretele de bazalt Piatra Cioplita Comana de Sus in limba maghiara - magyarul: Faragott kő bazaltfal Felsőkomána

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Peretele de bazalt Piatra Cioplita
 • Localizare pozitie pe harta Comana de Sus
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Comana de Sus si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Peretele de bazalt Piatra Cioplita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Omul de piatra
  Omul de piatra
  Omul de piatra se afla pe versantul nordic al vaii Comana, chiar deasupra drumului forestier.
  Poarta de piatra
  Poarta de piatra
  La aproximativ 2 km est de satul Comana de Sus, drumul trece printre doua blocuri de stanca, in locul numit Poarta de stanca a tatarilor.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.