Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Murgu - Muntii Maramuresului

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Murgu - Muntii Maramuresului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Caldarea Bucura Caldarea Bucura
Caldarea Bucura
Inserare 5 Cimitir Satu Mare catolic cruce
Inserare 5
7849 Cascada Duras
7849
Strandul Toplita strandul Urmanczy
Strandul

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Murgu Muntii Maramuresului!

>>> Vizitati Varful Murgu - Muntii Maramuresului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Baile Borsa, se afla la 4,72 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Varful Ineut Muntii Rodnei Tinovul Gaina-Lucina Obcina Mestecanis Varful Galatului Muntii Rodnei Saua de sub Golgota Rodnei
Lacul Iezer din Obcina FeredeuluiLacul Iezer din Obcina Feredeului
Lacul Iezer este unul dintre puținele lacuri din Obcinele Bucovinene, un clasic lac de baraj natural format pe valea Iezerului, afluent al Sadovei, nu foarte departe de confluenta paraielor.
Saua Gargalau Muntii Rodnei Pasul Prislop Piatra Tibaului Muntii Tibau Varful Rebra Muntii Rodnei Varful Gargalau Muntii Rodnei Saua Gaja Muntii Rodnei Pasul Rotunda Muntii Rodnei Saua Tarnita la cruce Muntii Rodnei Saua Diecilor Muntii Suhard Lacul Lala Mare Muntii Rodnei Saua Pietrosului Lacul Icoana Muntii Suhard
Izvorul Albastru al Izei Muntii Rodnei
Izvorul Albastru al Izei - Sacel.
Varful Gropilor Muntii Rodnei
Lacul Bolatau Obcina FeredeuluiLacul Bolatau Obcina Feredeului
Lacul Bolatau se afla aproape de obarsia unui afluent al Sadovei, numit Bolatau, cu izvoarele despartite de o cumpana de ape joasa de izvoarele Iezerului, cel pe care s-a format Lacul Iezer.
Varful Stefanitei Muntii Tibles
Spre Saua Plescutei Muntii Rodnei
Spre Saua Plescutei - Creasta Piciorul Plescutei.
Refugiul Arcer Muntii Tibles Varful Arcer Muntii Tibles Tinovul de la Romanesti Piatra Rea Muntii Rodnei Saua Putreda Muntii Rodnei Piatra Fantanele Muntii Calimani Saua cu lac Muntii Rodnei Varful Buhaescu Mare Muntii Rodnei Pasul Setref Lacul Lapus Varful Comarnicele Muntii Tibles Izvorul Negru Muntii Tibles
Podul graniceresc Cosbuc
Dateaza din secolul 20, si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.
Varful Tibles Muntii Tibles Varful Toroiaga - Muntii Maramuresului
Pestera Tausoare Muntii Rodnei
Pestera de la izvoarele Tausoarei.
Stancariile Salhoi Zambroslavele Borsa Saua Cisa Muntii Rodnei Varful Coasta Neteda Muntii Rodnei Pasul Tihuta Izvorul din Poiana Botizei Saua Pietrii Lacul Lala Mic Muntii Rodnei Cheile Lucavei Obcina Mestecanis Obcina Feredeului Cascada Izvorul Cailor Borsa
Stana lui Varatic - Muntii Maramuresului
Stana lui Verticu (Varatic).
Rachitisul Mare Obcina Mestecanis
Lacul Rebra Muntii Rodnei
Lacul Rebra, sau Taul Tarnitei la cruce.
Varful Puzdra Muntii Rodnei Cascada Cailor Saua Ineu Muntii Rodnei Zavoaiele Borcutului Romuli
Saua Curatel Muntii Rodnei
Saua Curatel, refugiul Ancuta.
Mlastina Taul Negru Izvorul Mihaiesei Muntii Rodnei Varful Omului Muntii Rodnei
Tinovul Mare Poiana Stampei
Are o suprafata de 682 hectare.
Varful Ineu Lacul Iezer
Valori naturale - Judetul Maramures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Murgu
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Maramuresului
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Am vrut sa impusc doi iepuri dintr-o singura impuscatura - Planul meu a fost ca dupa parcurgerea Cheilor Chediului sa ajung cumva si pe varful Cozluc, respectiv la geoascunzis. Am avut si timp destul de putin pana la inserare, a trebuit sa ma grabesc.
  • Cascada Lomasita - Muntii Calimani: La cascada Lomasitei, apa multa in cutie - Dupa ce am ascuns o cutie la Manastirea de la Gura Izvorului, am gasit-o pe cea a Domnului Lomasel, i-a venit randul celei de la Cascada Lomasitei. Nu ne-a trebuit mult sa cautam, indiciile fiind lamuritoare.
  • Poarta Schei: A treia cutie gasita astazi - Nu am gasit-o din prima, dupa cautari destul de insistente am renuntat, ne-am retras pe o terasa in Piata Sfatului, pe urma am mers la Turnul Negru, unde am gasit geocutia si am hotarat sa cautam din nou la Poarta Schei.Cand era cat pe ce sa renuntam am gasit-o.
  • Sugas Bai: Dimineata - Am gasit geocutia, impreuna cu prietenul meu Marci din Sfantu Gheorghe. Nu am fost niciodata la Sugas Bai, cu toate ca planuiam de mult timp sa vizitez statiunea.
  • Lacul Crab - Porumbenii Mari: New Year - Found it in a short trip on New Year's Day.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana: In ploaie - Dar am gasit si aceasta geocutie. Este un ascunzis foarte bun.
  • Gara Baile Herculane: Gara Baile Herculane - Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia. Vegetatia este foarte inalta, si am dat vina pe acest lucru.
  • Schitul Ostrov: Schitul Ostrovului - In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Dupa un dialog ham-ham intre catelusa mea, Russia si statuia lui Eminescu, am purces la cautarea si gasirea cutiei.
  • Palatul Cantacuzino: Vizita la castel - De ceva vreme doream sa-l vizitez. Si uite ca, in miez de februarie, am reusit sa iesim din hibernare.
  • Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu: Daca nu gasiti cutia, incercati si pe partea opusa - Nu prea am gasit loc de parcare langa intrarea in cimitir. Astfel incat a trebuit sa parchez masina langa drum, mai aproape de ascunzis.
  • Lacul Spalatorul de pietre - Racu: Locul se afla sub constructie - Geocutia poate fi gasita destul de usor. In prezent se lucreaza acolo, s-ar putea sa darame barajul.
  • Varful Pietros - Muntii Calimani: Doua cutii in acelasi ascunzis - Am ajuns pe Varful Pietrosu (2.100 m), cel mai inalt din Muntii Calimani.
  • Poarta Schei: Bun venit in Scheii Brasovului - Trafic intens, taximetristi parcati in apropiere, si doi nebuni care sar parapetii sa caute o cutiuta. Nimic neobisnuit, nu?
  • Baile Cibre - Frumoasa: Poza cu ascunzisul vechi - Fotografia cu pricina arata ascunzisul vechi, cu toate ca in imagine se vede si ascunzisul nou. In martie am ascuns o geocutie noua, in locul celei disparute.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Pornind din vale - Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Cetatea Deva: Simplu de gasit - E foarte simplu de gasit, trebuie retinuta imaginea copacului.
  • Pestera Sfantul Ioan Casian: Locatie deosebita - Am pornit sa explorez zona Manastirii Pestera Sfantului Ioan Casian la primele ore ale diminetii. In curtea manastirii o tablita ne arata poteca care duce spre pestera.
  • Poarta Doamnei - Poiana Brasov: Am găsit cutia - Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
  • Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei: Indicatii prea vagi - Desi am facut toate delusoarele Pietrelor Mariei si am vazut si creasta dinozaurului, indicatiile prea generale si pietrele din imagini prea multe si asemanatoare nu mi-au dezvaluit geoascunzisul. Mai astept indicii.
  • Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti: Dansand cu serpii - Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Cetatea Feldioara: Cetatea e superba - Am fost la Feldioara, cetatea e superba si impresionanta. Cache-ul nu mai exista, am gasit doar 2 pungi de plastic si instructiunile plastifiate in romana si magiara, toate pe jos in noroi.
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Gasita - Gasita azi de Acasenii.
  • Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe: Orarul muzeului la sfarsit de saptamana - Sambata si duminica, muzeul este deschis pana la ora 14. In gradina muzeului se afla o casa veche foarte bine pastrata, care a apartinut unor secui instariti si o mica gradina botanica, care merita vizitata.
  • Parcul de aventura Balu - Harghita Bai: La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Toate investitiile s-au facut in detrimentul padurii de conifere.
  • Piramidele de langa Apold: Interesant - Interesante piramide.
  • Grota sulfatara Turia: Sfat pentru cautatori - La mai putin de 10 m exista si o geocutie publicata pe un alt teren de joaca. Atentie sa nu confundati.
  • Biserica Neagra Brasov: Am gasit-o - Eu si Iris am gasit-o astazi.
  • Parcul dendrologic Gurghiu: Hot Spicy Geocoin - Salut, am mentionat faptul ca ai gasit ascunzisul si ai pus un Hot Spicy Geocoin in cutie. Am rugat urmatorii gasitori, sa anunte pe com, daca scot moneda din cutie.
  • Melcul de la Codlea: Un loc de aterizare - Da da, am vrut sa vedem un loc de aterizare circulara intr-un loc neumblat de mine. Asteptam niste extraterastri, cum era in filmul francez cu Louis de Funes.
  • Pestera Stanciului - Muntii Piatra Craiului: Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii. Intreaga parte de intrare trebuie periata pentru a gasi ascunzisul.

Ai ajuns in Muntii Maramuresului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Murgu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.