Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Ruinele cetatii Bathory - Simleu Silvaniei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Ruinele cetatii Bathory - Simleu Silvaniei | Unde este acest loc?

Ruinele cetatii Bathory - Simleu Silvaniei..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Ruinele cetatii Bathory - Simleu Silvaniei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Simleu Silvaniei, se afla la 0.46 km distanta.
Cazare

Cazare Simleu Silvaniei (Salaj)


Vezi oferte de cazare langa Simleu Silvaniei, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 37.05 km distanta: Pestera Vadu Crisului - Muntii Padurea Craiului (36 poze).
14714750941100
14714750951101
14714750971962
14714750981103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei?
Mlastina Iaz. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Magura Stanii. Castrul roman Porolissum. Biserica de lemn. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Salatig. Biserica reformata Tasnad. (obiectiv turistic cu geocutie)

Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei in limba maghiara - magyarul: Báthory várkastély Szilágysomlyó

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Salaj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Simleu Silvaniei
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Ruinele cetatii Bathory - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Simleu Silvaniei si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Ruinele cetatii Bathory? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Pestera Casa Zmeului
  Pestera Casa Zmeului
  Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar.
  Cascada si Pestera Vadu Crisului
  Cascada si Pestera Vadu Crisului la 37.01 km
  GR2838 Cascada si Pestera Vadu Crisului

  Stii locuri de vizitat din judetul Salaj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.