Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Daia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Daia

Daia | Unde este acest loc?

Daia (in germana Thalheim, in maghiara Dolmány) este o localitate din judetul Sibiu...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Oare cine sunt persoanele autorizate? Biserica din Daia Fortificatie Inscriptie Turnul bisericii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Daia! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Daia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Daia, se afla la 0.72 km distanta.
Cazare

Cazare Daia (Rosia, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Daia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 32.52 km distanta: Cascada Balea - Muntii Fagarasi (3 poze).
1471471432980
1471471433981
1471471436982
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Daia?
Parcul Petofi Sandor. In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor. Parc - Am gasit cutia ascunsa in zid. (geoascunzis)
Pod nou peste Cibin . Palatul Brukenthal. Palatul Brukenthal din Avrig a fost resedinta de vara a guvernatorului Transilvaniei Samuel von Brukenthal. Usor de gasit - Am gasit relativ repede cutia, mai ales ca aceasta se vedea de departe (motiv pentru care, dupa ce am pus-o la loc, ne-am permis sa-i adaugam un mic "capacel", fara a spori dificultatea cautarii). (geoobiectiv cu geocutie)
Vurpar. Vurpar (in germana Burgberg, in maghiara Vurpód) este un sat din judetul Sibiu. Gasita - Am gasit triunghiul si cutiuta. (geoascunzis)
Hosman. Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu.
Biserica evanghelica Turnisor. Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu. Frumos - Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa. (geoascunzis)
Parcul Natural Dumbrava Sibiului. Parcul Natural Dumbrava noaptea - In drum spre Paltinis, noaptea.
Gradina zoologica Sibiu. Rezervatia de stepa Dealul Zackel. Dealul Zackel este o rezervatie naturala de tip mixt, situata pe teritoriul administrativ al comunei Slimnic.
Cisnadie Judetul Sibiu. Suvara Sasilor. Panoramic Dino Park. Cetatea Slimnic. Biserica evanghelica Slimnic. La 16.1 km.

Daia in limba maghiara - magyarul: Erődtemplom Dolmány

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Daia
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Gasita - Am gasit cutiuta in copac...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Daia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Nou
Nou
Nou (in germana Neudorf, in maghiara Szászújfalu) este o localitate din judetul Sibiu, care apartine de comuna Rosia.
Casolt
Casolt
Casolt (in germana Kastenholz, in maghiara Hermány) este o localitate din judetul Sibiu, situata pe Valea Hartibaciului.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.