Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras

De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras:

Poarta in stanca
Poarta in stanca
Privelistea din cavitatea trecatorii
Privelistea din cavitatea trecatorii
Serpentine
Serpentine
Telecabina
Telecabina

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras!

Vizitati Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cartisoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 12,17 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Cartisoara: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Balea

Lacul Balea la 2,3 km
Am gasit geocutia. Multumesc pt ascunzis.
Lacul Caltun Muntii Fagaras

Lacul Caltun Muntii Fagaras la 5 km
Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc.
Caderile de apa ale Caltunului

Caderile de apa ale Caltunului la 5 km
De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa.
Geo Negoiu Muntii Fagaras

Geo Negoiu Muntii Fagaras la 5,6 km
Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Lespezi Star

Lespezi Star la 5,6 km
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Mina parasita Piciorul Lespezilor

Mina parasita Piciorul Lespezilor la 7,1 km
Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere.
Spintecatura Moldoveanului

Spintecatura Moldoveanului la 10 km
Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I.
Varful Moldoveanul Muntii Fagarasului

Varful Moldoveanul Muntii Fagarasului la 10,1 km
Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto.
Pasul Barcaciului

Pasul Barcaciului la 10,1 km
Am gasit cutia. Am gasit-o.
Castelul de lut Valea Zanelor

Castelul de lut Valea Zanelor la 12,1 km
Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus. Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste.
Casa Intoarsa Brambura Park Avrig la 14,1 km
Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig. Dar gasim aici si un mini zoo, teren de joaca pentru copii, si un restaurant in aer liber.

Poarta potecii Valea Balea - Muntii Fagaras in limba maghiara - magyarul: Sziklakapu Bilea-völgy Fogarasi-havasok

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poarta potecii
  • Localizare pozitie pe harta Valea Balea - Muntii Fagaras
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Biserica de lemn - Tulghes Bucurie mare. Am sosit la Tulghes dinspre Ditrau, venind pe drumul judetean DJ127. Pe acest drum se afla mai multe atractii turistice, ca de exemplu Izvorul Pestera, Pasul Rez, Pasul Tengheler, Capela Sfantul Gellert.
  • Lemnia Un ascunzis aproape drive-in - Biserica din Lemnia. Biserica construita pe un loc bine ales, cu o priveliste deosebita. Ascunzisul poate fi cautat chiar si fara gps.
  • Varful Colos - Muntii Ciucului Bere blonda. Se pare ca e vorba despre o sponsorizare. Caci o placuta identica am intalnit si pe indicatorul modernizat dintr-o intersectie.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului Felicitari. Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Dupa ce in trecutul apropiat salvamontistii au indepartat scara de acces in interiorul cavitatii, accesul la geocutie a devenit imposibila pentru majoritatea drumetilor montani.
  • Sicasau Impreuna cu niste prieteni din Cluj. Ne-am plimbat pe la Stanca Minunilor, apoi am vizitat Liban, Sicasau si Izvoare. Multumim pentru ascunzis.
  • Gara de linie ingusta Targu Mures Locatie in stare deplorabila. Locul este plin cu gunoi, este locuinta si toaleta boschetarilor. Este o rusine pentru conducerea orasului Targu Mures sa permita starea actuala a unuia dintre importantele locatii istorice de categorie tehnica a orasului.
  • Cascada Supanu Am vazut cascada. Am tinut cont de recomandare si am coborat in albia Supanului in aval de cascada. Astfel ca, premergator descoperirii cascadei, ne-am bucurat si de imaginea pitoreasca a unei succesiuni de praguri.

Ai ajuns in Valea Balea - Muntii Fagaras si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poarta potecii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 14 zile!