Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Saraturile de la Dinias - Atractii turistice <-- Acces complet
 

Pixel

Saraturile de la Dinias, atractii turistice

Saraturile de la Dinias..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - pentru cei cu acces complet.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saraturile de la Dinias!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Saraturile de la Dinias si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Dinias, se afla la 2,75 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Dinias: 3
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saraturile de la Dinias?
(detalii pentru cei cu acces complet)
Biserica de lemn si manastirea Cebza la 10,1 km. La marginea de nord a localitatii se afla manastirea de calugarite Cebza, iar in cimitirul din apropiere biserica de lemn a lacasului de cult. Satul Cebza apartine de comuna Ciacova, si se afla la aproximativ 30 km sud-vest de Timisoara, 34 km pe drum auto.
Lacul Uivar la 11 km. Paradisul Verde la 14,1 km. Balta Chisoda Timisoara la 15,2 km. Pictura murala Timisoara la 15,7 km. Pictura a fost realizata in anul 2019, si este dedicata Revolutiei din decembrie 1989. Cea mai mare pictura murala din Romania se afla la Timisoara, pe splaiul Nicolae Titulescu, pe fatada cladirii unui fost siloz.
Balta Rosie Carpinis la 17,4 km. Podul Mihai Viteazu Canalul Bega la 18,1 km. Arta stradala langa Canalul Bega, in zona podului Mihai Viteazu, Timisoara.
Lacul Dudestii Noi la 21 km. Podul de caramida Foeni la 21,8 km. Gradina zoologica Timisoara la 22,7 km. Lacul Ghiroda la 22,9 km. Lacul Liebling la 25,9 km. Lacul Icloda la 26,5 km. Conacul Gyertyanffy Giera la 27,3 km. Conacul Gyertyanffy - Giera.
Depozitul de cereale Giera la 27,3 km. Depozitul de cereale - Giera.
Lacul Otvesti la 30,6 km. Lacurile Jimbolia la 31,1 km. Cetatea medievala de pamant Satchinez la 31,9 km. Pe langa geoobiectiv trece drumul judetean DJ 693, Satchinez-Biled. Cetatea medievala de pamant se afla la 2,25 km vest-sudvest de biserica ortodoxa din Satchinez, si la 600 m nordvest de versantul drept al paraului Apa Mare.
Lacul Berini la 32 km. Lacurile Cornesti la 32,7 km. Mlastinile Satchinez la 34,8 km. Rezervatia naturala ornitologica Mlastinile Satchinez.
Fortificatia de la Cornesti la 35,2 km. Lacul Denta la 35,6 km. Lacurile Nitchidorf la 38,4 km. Acumularea Murani la 39,3 km. Lacul Bacova la 39,6 km. Lacul Ianova la 40,2 km. Lacul Mailat la 42,5 km. Lacul din crater Seceani la 42,6 km. Vulcan noroios Seceani la 43 km. Fantana cu apa minerala la 43,2 km. Vulcanii noroiosi Forocici la 43,8 km. Movila Sisitac Sanpetru Mare la 44,3 km. Movila Sisitac (Sisitak) - Sanpetru Mare.
Lacul Sustra la 45,3 km. Lavanda de la tara Fibis la 45,6 km. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis. Nu se percepe taxa de intrare, conditia pentru vizita este achizitionarea unui buchet de lavanda sau o sticluta de ulei.
Acumularea Topolovatu Mare la 48,3 km. Charlottenburg la 52,1 km. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat.
Locul fosilifer Tirol la 57,5 km. Lacul Aradul Nou la 59,3 km. Lacul Albastra la 61 km. Casa cu lacat Arad la 61,5 km. Casa cu lacat - Arad.
Rozariul de la Mandruloc la 63,8 km. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
Iazul Zabrani Paulis la 63,9 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis.
Belvedere Valea Bosniac Sistarovat la 65,1 km. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang.
Lacul Pescarusul la 65,4 km. Dealul Danila Ocna de Fier la 66,4 km. Dealul Danila se inalta deasupra platoului de marmura Poiana Danilii, la sud-vest de Ocna de Fier. Este un loc excelent pentru catarare sportiva, prezentand un perete vertical de aproximativ 50 m inaltime.
Muzeul de mineralogie Constantin Gruescu Ocna de Fier la 66,7 km. Aici nea Costica a adunat peste 2 mii de flori de mina, din zonele Ocna de Fier, Dognecea, Oravita, Anina, Moldova Noua, dar si de peste hotare. Muzeul particular de mineralogie estetica a fierului Constantin Gruescu se afla la Ocna de Fier, pe strada Vale numarul 113.
Plop negru Paulis la 67,2 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Lacul Cicir la 67,5 km. Conacul Birtolon Baratca la 68,2 km. Conacul Birtolon - Baratca.
Minis la 69,6 km. Prima geocutie. Primul cache gasit de noi :). Geocutia poate fi gasita foarte usor. De fapt, este acoperita doar de putin pamant, putand fi usor gasita si de trecatori. Lacurile Ghioroc la 69,7 km. A fost amenajat pe teritoriul unei foste cariere de nisip, in scopuri turistice. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad.
Drumul Golgotei Radna la 70,6 km. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15thcentury. Am gasit cu prietena. Locul e super, cutia e in stare foarte buna. Drumul Golgotei. Am gasit geocutia in data de 29. Geocutia a fost recent inlocuita. Am gasit geocutia ascunsa langa Manastirea Maria Radna. It is situated in the beautiful winedistrict Podgoria at thefoot of the Zarand Mountains.
Turnul de pe Dealul Cuca Gradinari la 72,7 km. La marginea localitatii Gradinari, pe dealul Cuca, un turn singuratic atrage privirile trecatorilor. Este ramasita fostei biserici de langa cimitirul satului.

Saraturile de la Dinias in limba maghiara - magyarul: Saraturile de la Dinias

Valori naturale - Judetul Timis
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Saraturile de la Dinias
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saraturile de la Dinias? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

  Geoobiective

  Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

  [ Sus ↑ ]
  Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.