Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului

Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului | Unde este acest loc?

Pietrele Mariei reprezinta o spectaculosa formatiune granitica din Depresiunea Greci, martor al eroziunii de care au avut parte hercinicii Munti ai Macinului...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Suind pe Pietrele Mariei Pietrele Mariei - sectorul vestic 1 Pietrele Mariei - sectorul vestic 2 Pietrele Mariei - sectorul estic 1 Pietrele Mariei - sectorul estic 2 Pietrele Mariei - detaliu 1 Pietrele Mariei - detaliu 2 Pietrele Mariei - detaliu 3 Logbook-ul gasit in cutie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Sub Pietrele Mariei Muntii Macinului! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Greci, se afla la 3.99 km distanta.
Cazare

Cazare Greci (Tulcea)


Vezi oferte de cazare langa Greci, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.49 km distanta: Culmea Pricopanului - Muntii Macin (61 poze). Culmea Pricopanului este creasta secundara, dar impunatoare a Muntilor Macin, caracterizata prin uriase formatiuni granitice, stanci semete si panorame vaste de jur imprejur.
14714782271100
14714782281101
14714782301102
14714782311103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Sub Pietrele Mariei Muntii Macinului?
Saua Tutuiatu. Troesmis. Cetatea Troesmis, una din cetatile principale ale getilor, se afla pe malul bratului Macin al Dunarii, in dreptul localitatii Turcoaia, la o distanta de 3 km de aceasta.
Locul fosilifer Bujoarele. La 7.1 km. Lacul Iacobdeal. Este numit de catre localnici La fantana. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Sulucu Mare. Macin. Muntilor Macin sunt alcatuiti in special din granit, si sunt cei mai batrani din Europa. Scurtatura.. sa zicem - Ca sa gasim ascunzisul a trebuit sa scurtcircuitam oarecum traseul tuistic al crestei Pricopanului. (geoascunzis)
Varful Sulucu Mic. Varful Piatra Raioasa. Sfinxul Dobrogei. Sfinxul Dobrogei - Saua Serparu.
Varful Vraju.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Tulcea
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Macinului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Sub Pietrele Mariei - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Geocutia lipseste, dar macar am gasit umbra - Ajungand in muntii Macin, primul geoobiectiv vizitat de mine au fost Pietrele Mariei...
 • Pietrele erau, pe Maria nu am vazut-o - Pietrele le-am gasit, ascunzisul de asemeni, vant cat cuprinde...

Ai ajuns in Muntii Macinului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Sub Pietrele Mariei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Copacul lui Bezergheanu
Copacul lui Bezergheanu
La poalele muntilor Macin, in apropiere de comuna Greci, gasim un copac singuratic, care a devenit faimos datorita pozelor fotografului Mircea Bezergheanu.
Spinarea dinozaurului
Spinarea dinozaurului
Formatiune stancoasa deosebit de spectaculoasa, Pietrele Mariei se aseamana, mai ales privite de pe creasta, cu spinarea unui dinozaur.

Stii locuri de vizitat din judetul Tulcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.