Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Cetii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cheile Cetii

Cheile Cetii | Unde este acest loc?

Cheile Cetii ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Ne apropiem... In zare: Piatra Cetii Baile romane Stanci Cadere de apa 1 Cadere de apa 2 Deasupra caderii de apa 2189 2190 Baile Romane Cascada. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Cetii! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Cetii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 1.85 km distanta.
Cazare

Cazare Magura (Galda de Jos, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Magura, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.07 km distanta: Cheile Cetii, Baile Romane - Muntii Trascau (12 poze).
14714721851100
14714721861101
14714721871962
14714721881103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Cetii?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Pravului. Cheile Piatra Baltii. Castrul roman Ighiu. Cetatea Aiudului. Cheile Valisoarei. (obiectiv turistic cu geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Cetii
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Gasita - https://www...
 • Cheile Cetii - Am ajuns aici pe o caldura torida, dar a meritat! Un loc deosebit...
 • Usor de gasit - Excelent loc, multumim ca ati pus-o acolo pentru ca am avut parte de experiente surprinzatoare prin chei...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Cetii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

La Pietri
La Pietri
Locul numit La Pietri de langa localitatea Cetea cuprinde 3 formatiuni calcaroase invecinate, ce domina, incepand cu Baile Romane in aval, malul stang al vaii Cetea.
Cheile Galzii
Cheile Galzii
Drumul 107K dinspre Galda de Sus spre Poiana Galdei trece si prin Cheile Galzii.

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.