Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Albastra - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Albastra | Unde este acest loc?

Lacul Albastra..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Albastra! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Albastra si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Fantanele, se afla la 2.63 km distanta.
Cazare

Cazare Fantanele (Arad)


Vezi oferte de cazare langa Fantanele, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 98.16 km distanta: Valea Sighistel (12 poze).
1471475505980
1471475510981
1471475516982
1471475519983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Albastra?
Charlottenburg. Lavanda de la tara. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis.
Vulcan noroios. Lacul din crater. Fantana cu apa minerala. Drumul Golgotei. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century. Geocutia a fost recent inlocuita - Am gasit geocutia ascunsa langa Manastirea Maria Radna. (geoascunzis)
Caramidaria Santana. Castelul Bohus. (atractie turistica si geocutie) Acumularea Murani Judetul Timis. Cetatea Soimos. Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. (obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Siria Judetul Arad. (atractie turistica si geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Arad
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Albastra
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Albastra? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Minis
  Minis la 14.45 km
  GR0052 Minis
  Charlottenburg
  Charlottenburg
  Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat.

  Stii locuri de vizitat din judetul Arad, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.