Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Poiana cu narcise - Padurea Goroniste - Gurbediu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Poiana cu narcise - Padurea Goroniste - Gurbediu | Unde este acest loc?

Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Poiana cu narcise - Padurea Goroniste - Gurbediu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gurbediu, se afla la 2.5 km distanta.
Cazare

Cazare Gurbediu (Tinca, Bihor)


Vezi oferte de cazare langa Gurbediu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 38.19 km distanta: Pestera Osoiu - Muntii Padurea Craiului (54 poze).
14714726091100
14714726111101
14714726121102
14714726131963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana cu narcise Padurea Goroniste - Gurbediu?
Parcul natural Cefa. Parcul se desfasoara pe o suprafata de peste 5 mii de hectare si aduna la un loc o diversitate mare de habitate: mlastini, helesteie, canale, balti, padure, saraturi, terenuri cultivate, pasuni si fanete umede.
Observator Betfia. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
(obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Livada. Izvoarele mezotermale Rabagani. Podul pietonal Garasos hid. Nostalgie - Inrt-o plimbare nostalgica la Oradea am gasit geocutia. (obiectiv turistic cu geocutie) CET Oradea. (obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Pacau.

Poiana cu narcise Padurea Goroniste - Gurbediu in limba maghiara - magyarul: Poiana cu narcise de la Goroniste

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Padurea Goroniste - Gurbediu
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Poiana cu narcise - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Padurea Goroniste - Gurbediu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana cu narcise? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Memorialul Ginta
  Memorialul Ginta
  Memorialul Ginta - Gyanta.
  Sannicolau de Beius
  Sannicolau de Beius la 22.86 km
  GR0209 Sannicolau de Beius

  Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.