Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Sannicolau de Beius - Atractii turistice <-- Acces complet
 

Pixel

Sannicolau de Beius, atractii turistice

Sannicolau de Beius ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - pentru cei cu acces complet.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Sannicolau de Beius!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Sannicolau de Beius si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sannicolau de Beius, se afla la 0,2 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sannicolau de Beius: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Sannicolau de Beius?
(detalii pentru cei cu acces complet)
Memorialul Ginta la 7,3 km. In valea inferioara a Crisului Negru, pe malul drept al râului,asezata pe o înaltime, se afla Ginta sau, cum i se spunea cândva,de mult, Egyhazas Gyanta, Nömös Gyanta, Magyar Veg Gyanta. Surpriza. Motivul? Prima geocutie virgina pe care am gasit-o de cand particip la acest interesant joc. Cu greu am ajuns la cutie . Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna. Memorialul Ginta - Gyanta.
Izvoarele mezotermale Rabagani la 9,9 km. Cetatea Cosdeni la 15,1 km. Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu la 22,9 km. Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Pestera Toplita la 24,7 km. Padurea de stejar pufos Carand la 26,5 km. Magura Corbesti la 26,5 km. Pestera lui Dobos la 26,8 km. Ponorul Albioara la 27,1 km. Pestera Gruet la 27,3 km. Rezervatia Starcii cenusii de la Sac la 27,6 km. Pestera Ciur-Ponor la 27,6 km. Belvedere Stanu Carnului la 27,6 km. Pestera Ciur-Izbuc la 27,8 km. Pestera Liliecilor Moneasa la 28,3 km. Pestera Meziad la 28,6 km. Lacul Miersig la 28,8 km. Avenul Giloasa la 28,9 km. Pestera Valea Morii la 29,6 km. Lacul Apateu la 31,7 km. Pestera Pietrarului la 31,9 km. Avenul Sohodol la 31,9 km. Lacul Gepiu la 32,5 km. Izbucul Toplicioarei la 32,5 km. Observator Betfia Dealul Somleu Betfia la 33 km. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Pestera cu Ferigi Damis la 33,4 km. Ponorul Runcsor la 33,4 km. Varful Piciorul Porcului la 33,8 km. Lacurile de la Bocsig la 34 km. Cascada Iadolina la 34,2 km. Varful Hodrancusa la 34,3 km. Magura Fericei Muntii Bihor la 34,4 km. Pestera de la Acre la 35,2 km. Cascada Saritoarea Iedulului la 35,8 km. Cascada Valul Miresei la 36,1 km. Balta Rovina la 36,4 km. Poiana cu narcise Rovina la 36,5 km. Poiana cu narcise de la Rovina.
Lac Petea la 36,6 km. Turnul Ciunt Salonta la 36,6 km. Padurea cu narcise din Osorhei la 37 km. Molhasurile de la Izbuce la 37,1 km. Lacul Les la 38 km. Colegiul national Arany Janos Salonta la 38 km. Pestera Batranului la 38 km. Dosul Laurului la 38,1 km. Varful Carligati la 38,2 km. Lacul Ianis Martihaz la 38,5 km. Lacul Salonta la 38,5 km. Varful Pietrele Daicii la 38,8 km. Pestera Moanei la 38,8 km. Pestera Ponoras la 39,1 km. Dealul Lupului la 39,1 km.

Sannicolau de Beius in limba maghiara - magyarul: Belényesszentmiklósi Csonka Torony

Obiective cultural-istorice - Judetul Bihor
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Sannicolau de Beius
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Sannicolau de Beius - Am gasit geocutia in data de 24 octombrie 2009...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Sannicolau de Beius? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.