Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Saua Galasescului - Muntii Fagaras

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Saua Galasescului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Saua Galasescului - Muntii Fagaras - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

8427 Histria
8427
7846 Cascada Duras
7846
Crapatura Pietrele Doamnei Rarau
Crapatura
Poarta poarta cetatea Deva
Poarta
Privit de sus ciuperca piatra nemira mica
Privit de sus
1325 Morile de apa Eftimie Murgu Cheile Rudariei
1325
Izvorul Recea izvorul recea
Izvorul Recea
1345 Morile de apa Eftimie Murgu Cheile Rudariei
1345
Soldatul Mestecanisul Reci
Soldatul
Jurnal Stanca Faraonul
Jurnal
Groapa colectare apa Santimbru conac Henter
Groapa colectare apa
Cartierul Tudor Dealurile Corunca Targu Mures
Cartierul Tudor

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Galasescului Muntii Fagaras!

>>> Vizitati Saua Galasescului - Muntii Fagaras si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Vistisoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 9,22 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saua Galasescului Muntii Fagaras?
(detalii dupa autentificare)
Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului la 2,4 km
Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto.
Lacul Balea la 11 km
Rezervatia include celmai mare lac glaciar al Mumtilor Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m,suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m. Multumesc pt ascunzis. Am gasit geocutia. Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 12 km
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la 12,1 km
La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu. Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei.
Mina parasita Piciorul Lespezilor la 14,1 km
Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere. In apropierea cabanei Piscu Negru, chiar langa traseul care urca pe Piciorul Lespezilor catre Varful Lespezi, se afla o mina parasita.
Lespezi Star la 15,5 km
Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2517 metri. Cred ca sunteti primi. Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Locatie la inaltime, pazita de o stea.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la 16,3 km
Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Pasul Barcaciului la 22 km
Am gasit cutia. Am gasit-o.
Lacul Avrig la 22,1 km
Am fost la acest POI.

Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus. Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste.
Povestea Calendarului Porumbacu de Sus la 22,8 km
Casute cu bunatati, locuri de joaca, restaurant, spectacole pentru copii. Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita.

Saua Galasescului Muntii Fagaras in limba maghiara - magyarul: Galasescu-nyereg Fogarasi-havasok

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Saua Galasescului
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Fagaras
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Biserica fortificata - Viscri Atentionare. La inceputul potecii care duce din parcarea amenajata catre biserica fortificata se afla o atentionare. Conform textului afisat este interzis patrunderea in fondul cinegetic fara instiintarea gestionarului.
  • Cetatuia Cucuiata de la Grajdana Anuntare puncte auxiliare. Textul descrierii ascunzisului contine coordonatele mai multor puncte ajutatoare. Un lucru foarte bun, care ajuta la orientare.
  • Izvoare tamaduitoare - Baile Balvanyos Dupa o cautare metodica. Nu am folosit gps-ul pentru a gasi aceasta geocutie. Eram oarecum in graba, pentru ca eram asteptat.
  • Piatra Scrisa - Piatra Mare Primul in caiet, piatra era deja scrisa. Am urcat pe creasta Pietrei Mari dinspre Valea Garcinului, pe traseul marcat cu triunghi albastru. Am ascuns o geocutie la Coada Pietrei Mari.
  • Piatra cu Palarie - Piatra Soimului - Oituz Jos palaria pentru Piatra cu Palarie. Titlul comentariului se refera la ideea excelenta a administratorului acestui site de a amenaja un ascunzis la interesanta stanca numita de locuitorii Oituzului Piatra cu Palarie. Belvederile de pe ea sunt impresionante.
  • Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei Pestera Sfantul Chiriac. Pestera Sf Chiriac este un obiectiv superb intradevar dar fiind pe terenul manastirii ar trebui vorbit cu staretul inainte. Accesul la ea este usor.
  • Izvorul Dorului La primele ore ale diminetii. Am pornit in cautarea acestui ascunzis la primele ore ale diminetii. Se poate ajunge in apropierea izvorului si cu masina.

Ai ajuns in Muntii Fagaras si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Galasescului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 3 zile!