Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Poiana Logor - Carbunari

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Poiana Logor - Carbunari..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Logor - Carbunari - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Noul teren de fotbal Gradina Micurin
Noul teren de fotbal
Intrarea Feldioara monument studenti eroi sasi
Intrarea
Teren de joaca Gornesti
Teren de joaca
Gradina capelei Barzava capela Sfantul Iosif
Gradina capelei
Complex restaurant Fantanita Murfatlar rezervatia padurea Fantanita izvor
Complex restaurant Fantanita
Partea superioara a planului inclinat Covasna plan inclinat cale ferata forestiera
Partea superioara a planului inclinat
Curcubeu deasupra Muntelui Mic Lac acumulare baraj Frumoasa
Curcubeu deasupra Muntelui Mic
Lacul cu arini 2 Dealul Cetatii Lacul arini
Lacul cu arini 2
Spre via ferrata via ferrata harghita madaras pericolul caprei
Spre via ferrata
Racos Racos castelul Sukosd Bethlen
Racos
Spre sud Biserica armeana armeneasca Gheorgheni
Spre sud
Scara de fier Cheile Cetii
Scara de fier

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Logor Carbunari!

>>> Vizitati Poiana Logor - Carbunari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Carbunari, cea mai apropiata localitate, care se afla la 2,26 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Carbunari: 9
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Susarei

Cascada Susarei la 2,5 km
Locurile sunt superbe si merita vazute.
Tunelurile Nerei

Tunelurile Nerei la 6,9 km
Traseul La Tunele din Cheile Nerei este superb, greu de descris in cuvinte. Dupa o serie de ascunzisuri negasite din cauza coordonatelor aiurea (Ochiul Beiului, Cascada Beusnitei, Cascada La Vaioaga), in sfarsit o geocutie de calitate.
Cascada La Vaioaga

Cascada La Vaioaga la 8,2 km
Am avut noroc in a gasi aceasta cutie, deoarece am cautat destul de mult.
Stanca Babacaia Coronini

Stanca Babacaia Coronini la 20,4 km
Stanca Babacaia - denumiri alternative Babacai, Baba Gaia, Baba Geea) - este un pinten de stanca din Dunare, langa localitatea Coronini, care se inalta cu 7 m deasupra nivelului apei. Inaintea construirii Portilor de Fier avea 14-15 m.
Pestera Gaura cu Musca Coronini

Pestera Gaura cu Musca Coronini la 20,7 km
Cu prietenii mei i3senii din Iasi, intr-o excursie pe Clisura Dunarii, am oprit si in zona Pesterii Gaura cu Musca. In fata intrarii se afla un izvor cu apa de baut.
Sistemul subteran de canalizare Oravita la 22,4 km
Sistemul subteran de canalizare, pentru colectarea apelor pluviale si captarea surselor de apa de sub orasul Oravita, a fost realizat intre anii 1723-1769. Bolta paraului Oravita si canalul aval de lacuri sunt declarate monument istoric.
Morile de apa Eftimie Murgu

Morile de apa Eftimie Murgu la 25,9 km
Intreaga zona este rupta parca din basme. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona.
Podul turcesc Gradinari la 33,2 km
Intre Gradinari si Greoni, un sat care apartine de comuna, peste raul Caras, putem vedea ramasitele unui vechi pod din piatra, cu trei deschideri. Initial a fost construita de catre turci in secolul VII-lea.
Turnul de pe Dealul Cuca Gradinari la 34,1 km
La marginea localitatii Gradinari, pe dealul Cuca, un turn singuratic atrage privirile trecatorilor. Este ramasita fostei biserici de langa cimitirul satului.
Sequoiadendron Giganteum la 37,3 km
Are o varsta de aproximativ 150 de ani, se afla la 4,4 km de Pestera Comarnic. Arborele sequoia din Parcul National Semenic - Cheile Carasului are diametrul de 5,7 m si inaltimea de 45 m.
Cheile Globului Globu Craiovei la 41,5 km
Cheile Globului sunt o arie protejata de interes national, pe teritoriul comunei Iablanita, satul Globu Craiovei. Este strabatuta de apele raului Globu, sau Craiova.
Locul fosilifer Globu Craiovei la 43 km
Reprezinta o zona de deal cu vegetatie forestiera si pajisti, unde in roci de calcare, argile si nisipuri, se gasesc depozite cu fauna fosilifera, atribuite miocenului. Locul fosilifer de la Globu Craiovei, aflata pe teritoriul comunei Iablanita, este o arie protejata de interes national.
Cazanele Dunarii

Cazanele Dunarii la 46,5 km

Poiana Logor Carbunari in limba maghiara - magyarul: Poiana Logor

Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poiana Logor
  • Localizare pozitie pe harta Carbunari
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Varful Peleaga Peisaje spectaculoase. Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Am pus o geocutie si pe Varful Mare de pe care nu numai dupa parerea mea putem bucura de cea mai detailata priveliste asupra Retezatului.
  • Stejeris Prima in Romania. Prima geocutie gasita in Romania, sper sa urmeze sute inca.
  • Turnul Falkenhayn Falkenhayn inainte de Artmania. Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara. Deoarece concertele urmau sa inceapa la ora 19, aveam suficient timp pentru a gasi acest ascunzis.
  • Baile Cibre - Frumoasa Din nou aici, dar noul ascunzis este gol!. Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul. Am cercetat cu mult sarg locul cu pricina.
  • Baile Apor Instructiunile au fost de nota 10. Cutia are o margine crapata. Noroc ca logbook-ul a fost pus intr-o punga separata.
  • Buncarul de razboi Franzela neagra feliata si coenzima Q10. Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. Am aflat ca coordonatele nu sunt precise.
  • Varful Omu - Muntii Bucegi Cel mai vizitat 2500. Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf. Fotografia cabanei da un indiciu important in localizarea ascunzisului.

Ai ajuns in Carbunari si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Logor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!