Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Valea Mare - Motru Sec

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Valea Mare - Motru Sec - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Intrarea de jos Schitul Sarile
Intrarea de jos
Cascada Ciomfu Cascada Ciomfu Retezat
Cascada Ciomfu
Inca un ciot Mestecanisul Reci
Inca un ciot
Crucea de la Pomana 1 biserica Sibiel
Crucea de la Pomana 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Valea Mare Motru Sec!

Lacul Valea Mare - Motru Sec.. Vizitati Lacul Valea Mare - Motru Sec si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Closani, se afla la 6,4 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Closani: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Valea Mare Motru Sec?
(detalii dupa autentificare)
Izbucul Cerna la la 8,3 km.
Cheile Corcoaia la la 9,3 km.
Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului).
Cornetul Pocruiei la la 10,1 km.
Cotul cu Aluni Tismana la la 10,4 km.
Cotul cu Aluni - Tismana.
Pestera Gura Plaiului Muntii Valcan la la 11,5 km.
Se afla la nord de satul Topesti, pe teritoriul orasului Tismana, in abruptul calcaros al dealului Gura Plaiului.
Ciucevele Cernei la la 13 km.
Privind fotografiile atasate obiectivului ai putea crede ca ciucevele sunt reprezentate de micul laculet - e adevarat, pitoresc - de vizavi de placa informativa privind existenta rezervatiei cu numele generic Ciucevele Cernei.
Cornetul Vaii si Valea Manastirii Baia de Arama la la 13,5 km. Varful Oslea Romaneasca Muntii Godeanu la la 14 km. Bisericile din Plaiul Bulzului la la 14,5 km.
Campusel la la 16 km.
Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici.
Cascadele Ramnuta Mare la la 16 km. Comentariul tau nu are nici o valoare informationala. GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple.
Podul lui Dumnezeu la la 17,2 km.
Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS.
Varful Godeanu Muntii Godeanu la la 17,4 km.
Campurile de lapiezuri la la 17,4 km.
La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii.
Varful Moraru Muntii Godeanu la la 17,6 km.
Biserica de lemn Sfantul Nicolae la la 17,9 km.
Biserica din lemn de stejar a fost edificata in anul 1763, avand aspectul unei casute de lemn, cu pridvor sustinut de patru stalpi.
Saua Tucila Muntii Godeanu la la 17,9 km. Varful Tucila Muntii Godeanu la la 17,9 km. Cheile Arsasca la la 18,2 km.
Triunghiul misterios la la 18,4 km.
Triunghiul misterios din padure.
Varful Tucila Mic Muntii Godeanu la la 18,5 km. Portalul ascuns la la 18,6 km. Varful Scarita Muntii Godeanu la la 18,6 km. Refugiul Stanuleti Lapusnicul Mare la la 19,1 km. Varful Olanelor Muntii Godeanu la la 19,4 km. Cheile Balutei la la 19,8 km. Pestera Baluta la la 19,8 km. Varful Gugu Muntii Godeanu la la 20 km. Piatra Incalecata la la 20,7 km.
Poiana Beletina Muntii Mehedinti la la 21,1 km.
Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina.
Valori naturale - Judetul Gorj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Valea Mare
  • Localizare pozitie pe harta Motru Sec
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Poarta Schei: Bun venit in Scheii Brasovului - Trafic intens, taximetristi parcati in apropiere, si doi nebuni care sar parapetii sa caute o cutiuta. Nimic neobisnuit, nu?
  • Palatul Cantacuzino: In vizita la Nabab - Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.
  • Muntele Fratele: Piatra Ascutita - Pe toata durata excursiei in zona privirile mi-au fost atrase de aceasta piatra. Are ceva magnetic.
  • Manastirea Cerbu: Manastire langa padurea Topolog - Dupa ce am facut o plimbare in padurea Topolog, si am gasit boboci de bujori, m-am oprit la Manastirea Cerbu. Aici, acum doi ani nu am gasit geocutia.
  • Varful Bistriciorul: Voi folosi gps-ul - Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea: Drum catastrofal pe paraul Petru - Am ales sa ajung la Cosnea, pe drumul in constructie, care porneste de langa coada lacului Frumoasa. Pe o distanta scurta am mers pe asfalt, care se termina insa foarte repede.
  • Cheile Sugaului: Am luat-o pe un drum gresit - Cu o vale mai in amonte si am escaladat o stanca gigantica. Din varful acestei stanci am zarit cuiburi de vulturi pe creasta de vizavi.
  • Baile Madicea - Carta: Izvoarele de sub parau - In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
  • Monumentul Siculicidium - Siculeni: Se gaseste destul de usor - Dupa indepartarea pietrelor din teava balustradei a monumentului.
  • Sub Piatra Corbului - Rosia Montana: Excursie la Rosia Montana - Dupa o vizita efectuata in mina am cautat geocutia, dar am gasit numai locul. De la punctul geocutiei intr-o raza de 20 metrii am cautat fara succes.
  • Biserica romano-catolica - Estelnic: Primul ascunzis chiar ca a fost temporar - In drum spre casa, mi-a ramas timp sa mai caut geocutiile ascunse la bisericile catolice din Estelnic si Poian. In curtea si cimitirul bisericii din Estelnic se intra fara probleme, poarta fiind deschisa.
  • Parc aventura Adrenalin Plus - Sovata: Dupa exact o luna - Avand in vedere seria de geoascunzisuri noi, amenajate la Sovata, am decis sa le caut intr-o dupa-masa. In urma cu 11 ani ascundeam aici prima geocutie a parcului de aventura, o preforma pet infipta dupa tampoanele platformei tirolianei.
  • Varful lui Alexandru - Soimeni: Neagra ca pamantul - Am ajuns pe Varful lui Alexandru intr-o drumetie in circuit, cu plecare din Armaseni si revenire tot acolo, in jurul paraului Bradului, trecand de pe Mt Tomotu, pe langa Mt Viscolul, pe Mt. Kolos.
  • Varful Lepsa - Muntii Vrancei: Varful Lepsa e sub el! - Rugam primul gasitor al acestei cutii sa adauge pe titlului de pe eticheta si de pe coperta jurnalului cuvantul SUB, iar daca suie si pe Varful Lepsa si gaseste cutia de acolo sa taie de pe eticheta aceleia acelasi cuvant. Multumim.
  • Lacul Poiana Uzului: Locatie spectaculoasa - Locatie neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru. Abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune.
  • Manastirea Fagetel: Manastirea Fagetel - Amplasamentul obiectivului il face usor accesibil vizitatorilor si credinciosilor. Banuiesc ca ei sunt singura sursa devenit a locasului de cult.
  • Cheile Baciului: Splendida zi de iarna - Cu ocazia unei plibari, intr-o splendida zi de iarna, am gasit geocutia. Felicitari pentru ascunzis.
  • Calcarele de la Ampoita: Acces restrictionat - Incercam protejarea geocutiilor prin restrictionarea accesului la informatii sensibile, in functie si de performanta si seriozitate. Cu toate acestea, dispar multe geocutii :-(Ele pot fi inlocuite si prin efortul comunitatii.
  • Falx Dacica: Sabia lui Decebal - De fiecare data cand trec prin preajma locului, opresc, vizitez acest monument foarte frumos si admir peisajul ce mi se deschide in fata ochilor intr-un tur de 360 de grade. Astept sa se deschida si biserica din vale, din apropierea monumentului sa o pot vizita.
  • Trei Caldari: Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis. Nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari.
  • Troita Eroilor - Cosnea: Sub privirile unui caine ciobanesc plictisit - Se pare ca troita se afla mai aproape de satul Pajistea, decat de Cosnea. In apropierea troitei o turma de oi pastea linistita, iar un caine ciobanesc statea intins, plictisit.
  • Gara Mica - Sovata: Blocul de beton - Poza incarcata in albumul geoobiectivului, pe care se vede noul gard montat, nu-mi este de ajutor. Geocutia nu a fost ascunsa dupa o piatra, ci dupa un bloc mare de beton.
  • Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos: Atractiile Racosului - Am sosit la Racos pentru a arata atractiile locului prietenilor mei. Imediat cum am parcat langa castelul nobiliar, au sosit doua doamne in varsta, pentru a ne deschide poarta fortificatiei.
  • Poarta Schei: Am gasit - Am gasit cutia.

Ai ajuns in Motru Sec si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Valea Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Gorj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.