Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec

Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec | Unde este acest loc?

Baia traditionala Poiana Zanelor a fost amenajata in anul 2009. Azi este folosita cu placere, atat de turisti, cat si de catre localnici...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Piscina cu apa minerala Poiana Zanelor Baie de picioare - 1 Baie de picioare - 2 Vestiar. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baia Traditionala Poiana Zanelor Borsec! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Borsec, se afla la 0.67 km distanta.
Cazare

Cazare Borsec (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Borsec, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.28 km distanta: Pestera din Scaunul Rotund - Borsec (24 poze). Langa statiunea Borsec, din apele izvoarelor minerale s-a depus un tuf calcaros, care se numeste Scaunul Rotund.
14714792291100
14714792321101
14714792341962
14714792351103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baia Traditionala Poiana Zanelor - Borsec?
Castelul omului simplu. In apropiere de iesirea spre vest din satul Corbu, in directia spre Borsec pe partea stanga, calatorul atent poate vedea o casa interesanta.
Mausoleul Eroilor Romani. Geocutie lipsa - Eram in drum spre muntii Rarau, am trecut prin Toplita, astfel incat am oprit la Mausoleul Eroilor sa caut geocutia ascunsa aici. Biserica ortodoxa noua din satul Recea. Satul Recea, sat al comunei Tulghes, se afla pe drumul ce leaga Tulghesul de Ditrau, un drum transmontan plin de pitoresc, dar neasfaltat. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica ortodoxa veche din Recea. La 14 km. Satul Recea este aflat la 9 km de Tulghes - resedinta comunala - pe drumul transmontan care duce la Ditrau. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica de lemn. Monument istoric, biserica de lemn din Tulghes, a deservit si, temporar, cu ocazia hramului, Sf Arhangheli, o mai face si azi, comunitatea ortodoxa din sat. (geoobiectiv cu geocutie)
Lavanda. La 14.5 km. La gradina de lavanda din Galautas, oaza de liniste si relaxare, se poate ajunge pe strada Delut sau Brazilor.
Piatra Runcului. (obiectiv turistic cu geocutie) Pietrele Rosii.

Baia Traditionala Poiana Zanelor - Borsec in limba maghiara - magyarul: Hagyományos fürdő Tündérkert Borszék

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Poiana Zanelor - Borsec
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Baia Traditionala - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Poiana Zanelor - Borsec si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baia Traditionala? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cariera de travertin
  Cariera de travertin
  Exploatarea travertinului de la Borsec a fost inceputa in anul 1819.
  Grota Ursilor
  Grota Ursilor
  Grota Ursilor este o formatiune naturala cu stanci uriase si fisuri adanci.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.