Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Parcul dendrologic Gurghiu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Parcul dendrologic Gurghiu

Parcul dendrologic Gurghiu | Unde este acest loc?

Comuna Gurghiu este o localitate din judetul Mures, situata la 14 km de Reghin. Este atestata documentar inca din anul 1248. In evul mediu aici a existat o cetate medievala si un castel care a servit ca resedinta principiilor Transilvaniei...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Scoala Castel Intrare Pavilioane Sarcofag Ruinele cetatii Sapaturi arheologice Sala subterana Capela Pavilioane Statuie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Parcul dendrologic Gurghiu! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Parcul dendrologic Gurghiu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gurghiu, se afla la 0.67 km distanta.
Cazare

Cazare Gurghiu (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Gurghiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 11.69 km distanta: Ruinele cetatii Vityal - Muntii Gurghiului (15 poze).
14714775591100
14714775601101
14714775611102
14714775621103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Parcul dendrologic Gurghiu?
(obiectiv turistic cu geocutie) Eremitu. (atractie turistica si geocutie) Castelul Huszar. (atractie turistica si geocutie) Stejarul singuratic. Stejarul secular a fost plantat in 1849, in memoria revolutiei din 1848. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cariera de nisip Paraul de Jos. Cariera de nisip Paraul de Jos, Campu Cetatii.
Mocanita Sovata. Vagoanele au o lungime cuprinsa intre 11-12 m, o capacitate totala de 90 de locuri. In lastaris - Pe locul ascunzisului a crescut un.
Spatiul expozitional Mini Niraj. Laleaua pestrita de la Valenii de Mures. La 15.6 km. Rezervatia cu lalea pestrita este situata pe partea dreapta a raului Mures, pe raza comunei Brancovenesti, satul Valenii de Mures.
Cea mai veche poarta secuiasca. La 16.1 km. Poarta slabita a fost daramata de o furtuna in anul 1912, dupa care a ajuns in posesia Muzeului de Etnografie prin cumparare.
Casa Cripta Dracula. Faimoasa casa horror, care a facut din Damieni centrul lumii! Prin aceste cuvinte, textul publicitar ne atrage atentia asupra edificiului deosebit.
Pavilioane Time Box. Cele doua pavilioane au fost proiectate de catre Sagi Gergely, construite in anul 2015, si inaugurate in mai 2016.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Parcul dendrologic Gurghiu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Parcul dendrologic Gurghiu - ...
 • Hot Spicy Geocoin - Salut, Am mentionat pe rejtekhely...
 • Dupa o ploaie zdravana - Timp in care am stat sub un pavilion, am gasit poteca ce duce sus pe deal...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Parcul dendrologic Gurghiu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Padurea Mociar
Padurea Mociar la 4.24 km
GR0043 Padurea Mociar
Baile Sarate Jabenita
Baile Sarate Jabenita
Baile Sarate Jabenita este o microstatiune reinfiintata in 1997 pe un teren de aproximativ 4 ha, intr-o zona linistita, cu un peisaj extraordinar, aflat la intrarea in satul Jabenita.

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.