Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Burlii de pe Dealul Cristan - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Burlii de pe Dealul Cristan

Stanca Burlii de pe Dealul Cristan | Unde este acest loc?

Dealul Cristan este fragmentul principal (median) al unui interfluviu de la periferia estica a Muntilor Tarcaului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pe Stanca Burlii De pe Stanca Burlii, Cernegura De pe Stanca Burlii, satul Cut Stanca Burlii, baza Stanca Burlii, laterala. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Burlii de pe Dealul Cristan! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Burlii de pe Dealul Cristan si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Poieni, se afla la 3.37 km distanta.
Cazare

Cazare Poieni (Piatra Soimului, Neamt)


Vezi oferte de cazare langa Poieni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 21.19 km distanta: Lacul Cuiejdel - Muntii Stanisoarei (16 poze).
14714777881100
14714777891101
14714777901102
14714777911103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Burlii de pe Dealul Cristan?
Biserica de lemn din Piatra Soimului. Monument istoric, biserica este ridicat„ in anul 1792, înlocuind o bisericuța ce aparținea unui vechi schit sarbesc-lipovenesc. (geoascunzis)
Parcul zoologic Cozla. Parcul Cozla este amenajat pe versantul sudic al muntelui Cozla, Piatra Neamt. Parcul Zoo - Acces usor de la Colibele Haiducilor sau Zoo. (geoascunzis)
Locul fosilifer Cozla. Lacul Veselaru. Lacul are lungimea maxima de 50 m, latimea medie de  30 m si adancimea maxima de 12 m. (geoascunzis)
Dealul Vulpii Judetul Neamt. Lacul Iapa. Lacul Iapa este, daca nu cel, printre cele mai recente lacuri, cat de cat notabile, aparute in mod natural. (geoascunzis)
Poiana cu lac si foisor. La 9.7 km. La capatul unui sir de obiective naturale pitoresti si interesante - Statiunea balneara Negulesti, Schitul Sf.
Biserica de lemn din Luminis. Trei Caldari. In partea de nord a orasului Piatra Neamt se ridica muntele Cozla, cu altitudinea de 657 m in punctul numit Trei Coline si 679 m in punctul Trei Caldari. Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis: nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari.
Manastirea Pestera. Hramul este Intrarea Maicii Domnului in Biserica.
Schitul Mastacan. Infiintat in 1996 de trei maici de la M-rea Varatec, schitul se pustieste dupa 1999, chiar dupa ce i se construise o bisericuta de lemn.
Pestera Cuviosului Chiriac.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Neamt
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Stanca Burlii de pe Dealul Cristan
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Burlii de pe Dealul Cristan? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Bahrin
  Cascada Bahrin
  Bahrinul Mic este numele unui segment - cel de obarsie - al unui mic aflunt al Bistritei.
  Schitul Lipovenilor
  Schitul Lipovenilor
  Numindu-l si Bahrin, vorbim, acum, despre un schit reinfiintat dupa 1990 de lipovenii din Piatra Neamt.

  Stii locuri de vizitat din judetul Neamt, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.