Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Rezervatia paleontologica Golesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Rezervatia paleontologica Golesti | Unde este acest loc?

Rezervatia paleontologica Golesti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rezervatia paleontologica Golesti! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Rezervatia paleontologica Golesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Coasta, se afla la 1.76 km distanta.
Cazare

Cazare Coasta (Golesti, Valcea)


Vezi oferte de cazare langa Coasta, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 22.33 km distanta: Circuit Cozia (48 poze). Culmile muntoase care se ridica pe stanga Oltului, in dreptul statiunii balneoclimaterice Calimanesti, sunt cunoscute sub numele de Masivul Cozia.
14714787071100
14714787081101
14714787101102
14714787121103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rezervatia paleontologica Golesti?
Manastirea Stanisoara. Manastirea Stanisoara, numita pana in secolul al 18.
Belvedere Stanisoara-Turnu. Stanca Coltul lui Damaschin. Pietrele Rosiei. Varful Cozia. Varful Cozia sau Ciuha Mare este cea mai mare inaltime a masivului Cozia.
Cheile Lotrisorului Judetul Valcea. Poarta de Piatra. La 22.9 km. Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra.
Schitul Iezer. La 23.3 km. Cascada Lotrisor.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Rezervatia paleontologica Golesti
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rezervatia paleontologica Golesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Piramidele din valea Stancioiului
  Piramidele din valea Stancioiului
  Piramidele de pamant din valea Stancioiului reprezinta o rezervatie geologica spectaculoasa, situata in apropierea orasului Ramnicu Valcea, pe valea paraului Stancioi.
  Schitul Ostrov
  Schitul Ostrov
  Primul asezamant de maici de pe teritoriul actualei Romanii, Schitul Ostrov, ctitorie din 1520-1521 a lui Neagoe Basarab, se afla pe o insulita a Oltului accesibila din centrul Calimanestiului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.