Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Hodrancusa

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Hodrancusa - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Schitul Piatra Scrisa schitul manastirea Piatra Scrisa Armenis
Schitul Piatra Scrisa
Capela actuala - interior (3) muntele frumos capela
Capela actuala - interior (3)
Gradina Zanelor Gradina Zanelor Cheile Bicazului
Gradina Zanelor
Turnul Chindiei Curtea Domneasca Targoviste
Turnul Chindiei

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Hodrancusa!

Varful Hodrancusa.. Vizitati Varful Hodrancusa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Damis, se afla la 7,41 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Hodrancusa?
(detalii dupa autentificare)
Belvedere Stanu Carnului la la 8,4 km. Avenul Sohodol la la 10,1 km. Varful Carligati la la 10,5 km. Cascada Boilor la la 13 km. Barajul Dragan-Floroiu la la 13,6 km. Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la la 15,4 km.
Buteasa Muntii Bihor la la 17,4 km. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Magura Fericei Muntii Bihor la la 17,5 km. Cascada si Pestera Vadu Crisului la la 17,9 km. Cascada Bohodei la la 18,2 km.
Varful Bohodei la la 18,5 km.
Avenul Giloasa la la 18,8 km. Peretele Zanelor Vadu Crisului la la 18,9 km.
Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului la la 19 km.
In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Varful Vladeasa la la 20,2 km. Cetatea Cosdeni la la 20,2 km.
Biserica de lemn din Bucea la la 20,3 km. Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. Pietrele Albe la la 21,4 km. Moloch Punct de belvedere la la 22,9 km. Canyonul minune Canyonul Meduza la la 22,9 km. Izbucul din Valea Seaca la la 23 km. Belvedere la la 23 km.
Cetatile Radesei la la 23 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Boga la la 23,7 km. Cascada Rachitele la la 24,3 km.
Ghetarul Focul Viu la la 27,4 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Padis Ponor la la 27,6 km.
Piatra Galbena la la 27,9 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi.

Varful Hodrancusa in limba maghiara - magyarul: Hodrancusa-csúcs

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Hodrancusa
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Izvorul de la Botul Farcului: Izvorul din carare - Urmand indicatiile d-lui profesor, am ajuns aici intr-o zi de toamna autentica. Un soare bland ne-a insotit cararea, istoria ne-a starnit jalea(transee si locasuri de artilerie).
  • Canionul Mihaileni: Ascunzis devastat? - Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion. Ajungand in apropiere a trebuit sa traversez o mocirla.
  • Panorama Ciucului: Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare. Mereu descoperi ceva interesant.
  • Varful Gropsoarele - Muntii Ciucas: Gropsoara mai inalta - Ciucas-Relaxare de la munte. Parafrazand reclama, am inceput relaxarea pe culmea Gropsoarele-Zaganu.
  • Sub Muntele Uroi: La poalele muntelui - Ascunzisul de la poalele muntelui Uroi mi-a oferit acel sentiment, pe care il simt toti cand gasesc o geocutie. Ascunzisul se afla nu foarte departe de drum, si dupa cateva minute de urcus pe deal si cautari printre pietre, veti putea tine in mana geocutia.
  • Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului: Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului. Ascunzisul are coordonatele.
  • Varful Nemira Mare: Varful Nemira Mare - Localizarea ascunzisului mi-a pus ceva probleme. Am avut de unde alege (in lipsa tehnicii).
  • La Rascruce - Muntii Ciucas: Ascunzisul sub ocupatia oilor - Am ajuns La Rascruce venind de la izvoarele Vaii Stanei la o ora de acalmie pentru intreaga natura. Pe culmicica unde ne-a condus GPS-ul zabovea o turma de oi si capre.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana: Verificare cutie - Cu ocazia unei plimbari scurte, am verificat azi geocutia ascunsa langa lacul Sfanta Ana. Cutia este in stare buna, la locul ei.
  • Lacul Balea: Multumesc - Multumesc pt ascunzis.
  • Apold: Gasita - Am gasit cutiuta.
  • Lacul Andreoaie - Boistea: Cutie noua la Lacul Andreoaie - În trecere pe la lac am constatat devalizarea ascunzisului si disparitia geocutiei. Cum aveam la mine una goala am reamenajat ascunzisul, ascunzand mai bine cutia.
  • Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes: Cetatea Redut nu e cetate! - Am reusit sa gasim date despre cetate, pe care le vom publica in curand. Mentionam doar ca este vorba despre urmele unor lucrari genistice de la sfarsitul secolului XVIII.
  • Campurile de lapiezuri: La culesul murelor si al cutiilor - La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii. Fie continuand cu masina pe sosea, de la pod spre vest, pana se suie pe acelasi deal, dupa 500 m.
  • Cascada Scaricica - Comanesti: Modalitatea mai grea de a ajunge la cascada - Exista mai multe modalitati de a ajunge la cascada. Eu mi-am lasat masina la podul de piatra, si am pornit pe o straduta care urca un deal.
  • Cabana Curmatura: O cutie mare, plina cu cadouri - Am gasit geocutia ascunsa in apropierea cabanei Curmatura, din Piatra Craiului. Continutul cutiei este in stare foarte buna.
  • Baile Fantana Sarata: A doua oara - Am trecut de mai multe ori in ultima vreme pe langa Baile Fantana Sarata, azi fiind a doua oara cand caut aceasta geocutie. Prima data am incarcat in gps (tableta) coordonatele intr-un format, care nu continea si instructiunea ajutatoare.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
  • Cheile Tisitei: Ti-am urmat sfatul - Ti-am urmat sfatul si am ascus o cutie in Cheile Tisitei. Acum, pentru ca nu vreau sa fac vreo prostie, am sa te rog sa-mi confirmi ca trebuie sa anunt o geocutie noua.
  • Fantana Nicolae Ioan - Muntii Ciucas: Tablita de marmura - Am ajuns la geoobiectiv urmand traseul ce suie pe valea Berii spre Cabana Ciucas. Acum se poate ajunge aici si cu o masina de forta si garda la sol ale unui Logan.
  • Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt: Ascunzis nou - Cu ocazia parcurgerii unui traseu de toamna pe Cozla si pe dealul vecin, Carlomanu, alegand ca punct de intrare/iesire in/din traseu micul parc zoologic de sub deal, am socotit oportun sa amenajam un geoascunzis in zona. Din pacate, dimineata nu era inca deschis sa putem vizita animalele, iar la intoarcere, n-am mai avut timp.
  • Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului: Moldovene! - Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto. Te cuprind sentimente necunoscute pana acum.
  • Biserica unitariana Sanvasii: Acces liber in turnul bisericii - Ajungand la fata locului, am intrat in gradina bisericii pe poarta de jos. Din aceasta cauza eram putin derutat sa identific locul ascunzisului.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: Indoiala ramane - Am cautat ce am cautat, as zice ca am acoperit tot ce era metalic in zona coordonatelor, ba chiar si prin prejur, insa cum n-am gasit nimic magnetic am cazut de acord ca geocutia lipseste. Totusi, avand in vedere ca partea cu Becks-ul n-am inteles-o, indoiala ramane.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Hodrancusa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.