Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Curmatura Lerescu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Curmatura Lerescu | Unde este acest loc?

Curmatura Lerescu..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Curmatura Lerescu! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Curmatura Lerescu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Malinis, se afla la 14.93 km distanta.
Cazare

Cazare Malinis (Harseni, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Malinis, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 11.14 km distanta: Drumul lui Deubel - Muntii Piatra Craiului (36 poze). Plaiul Foii - La Zaplaz - Saua Grind.
14714710951100
14714710971101
14714710981102
14714711001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Curmatura Lerescu?
Santinela Canion Anghelide. La 11.2 km. Umerii Pietrei Craiului Judetul Brasov. (obiectiv turistic cu geocutie) Refugiul Sperantelor Cioranga Mare. Poteca marcata cu triunghi rosu porneste de la Podul lui Calinet, si trece pe la Izvorul Olteanului, Izvorul lui Orlovski, Malul Galben, Adapatoarea Caprelor, si ajunge sub Peretele Rachitei. (geoascunzis)
Refugiul Saua Grind Judetul Brasov. (atractie turistica si geocutie) Varful Vladusca. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful La Om. Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Varful Timbalul Mic. Varful Sbirii.

Curmatura Lerescu in limba maghiara - magyarul: Lerescu-hágó Fogarasi-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Curmatura Lerescu
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Curmatura Lerescu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Refugiul Spirla
  Refugiul Spirla
  Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
  Izvorul Capitanului Orlowski
  Izvorul Capitanului Orlowski
  Izvorul Capitanului Orlowski se afla in Padina lui Calinet, sub peretele Malul Galben.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.