Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Poiana Garcinului

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Garcinului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Bisericuta veche  bogdana manastire cimitir
Bisericuta veche
Sapaturi 1 Cetatea Zanelor Covasna
Sapaturi 1
Parau cu apa minerala parau Erces
Parau cu apa minerala
Vagoneta din evul mediu
Vagoneta din evul mediu

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Garcinului!

Vizitati Poiana Garcinului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Poiana Garcinului.. Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sacele, se afla la 5,44 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sacele: 8
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Garcinului?
(detalii dupa autentificare)
Pestera cu Gheata din Piatra Mare Judetul Brasov la la 2,7 km.
Desi calcaros, masivul Piatra Mare e sarac in fenomene endocarstice (de interior), fiind cunoscut, mai ales, datorita celor exocarstice (de exterior).
Sirul Stancilor - Muntii Piatra Mare la la 3 km.
Daca pana acum nu stiam ce este o firida naturala din stanca, am aflat acum. Primul cu TrekkingKlub.
Prapastia Ursului Piatra Mare la la 3,9 km.
Sura de Piatra Piatra Mare la la 4,2 km.
Fiind din zona si cu o mica experienta, a fost usor sa gasim cutia.
Canionul Sapte Scari Muntii Piatra Mare la la 4,4 km.
Am verificat geocutia, care este in stare buna. Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna.
Piatra Scrisa Piatra Mare la la 4,7 km. Doar Piatra Scrisa. Am urcat pe creasta Pietrei Mari dinspre Valea Garcinului, pe traseul marcat cu triunghi albastru. Belvedere la valcel Piatra Mare la la 4,7 km.
Bunloc la la 4,8 km. Am gasit o geocutie, ascunsa langa partia de schi din Bunloc.
Varful Piatra Mare la la 5,1 km.
Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis.
Babele de sub Varful Piatra Mare la la 5,2 km.
Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra.
Coada Pietrei Mari la la 5,3 km.
Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea.
Cascada Tamina la la 8 km. Am coborat de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. Ascunzisul este usor de gasit (trebuie doar sa urmezi indiciile) si este bine protejat deci am gasit cutia in stare buna. Piscu Vechi la la 10 km. Baraj Valea Cetatii la la 10,3 km.
Vila de pe bloc Cartierul Racadau la la 10,5 km.
Accesul catre vila se face pe o scara metalica de la ultimul etaj al blocului.
Poarta Doamnei Poiana Brasov la la 10,7 km. Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
Dealul Melcilor la la 10,7 km. Destul de complicat. Am gasit usor aceasta geocutie.
Tampa la la 11 km.
Gasit la inceput de an. Astazi a fost prima zi de vanatoare de geocutii, dupa ce am aflat amanunte despre acest joc, de care auzisem acum 5-6 ani. Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa.
Locul fosilifer Purcareni la la 11,3 km.
Poarta Schei la la 11,8 km.
Am gasit aceasta geocutie, fara gps. Harabeck si Iris (UC Team). Am gasit-o.
Biserica Neagra Brasov la la 11,8 km. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Am gasit nanocutia, si eu.
Turnul Negru Brasov la la 12 km. Super privelistea de la turn. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
Livada Postei la la 12,2 km. Am gasit aceasta cutie. Nice.
Cetatea Brasov la la 12,3 km. Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei. Am gasit aceasta geocutie, si eu.
Moara lui Serban Podul Cretului la la 12,3 km.
Se gaseste pe strada Podul Cretului la numarul 123, era cunoscuta ca Moara lui Serban - azi cladirea este in paragina.
Poiana Inului la la 12,4 km.
Caderile de apa ale Paraului Dracului la la 12,5 km.
Se poate parcurge pe o poteca abrupta, marcata cu triunghi rosu, care porneste din capatul de sud-vest a strazii Podul Cretului, Schei, Brasov.
Portile de Piatra ale Postavarului la la 13,1 km.
Belvedere Groapa de Aur Muntii Postavarul la la 13,6 km.
Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul.

Poiana Garcinului in limba maghiara - magyarul: Garcsin mezeje Nagy-kõ havas

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Poiana Garcinului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Spre cabana Piatra Mare dinspre valea Garcinului - La intoarcerea din tura efectuata pe Piatra Mare, nu am ratat oportunitatea de a gasi primul geocutia ascunsa in Poiana Garcinului. Mi-am lasat masina in intersectie, si am urcat printre maracini pe varful dealului.
  • Fantana Nicolae Ioan - Muntii Ciucas: Tablita de marmura - Am ajuns la geoobiectiv urmand traseul ce suie pe valea Berii spre Cabana Ciucas. Acum se poate ajunge aici si cu o masina de forta si garda la sol ale unui Logan.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: Hargita 50 GeoKret - Am pus in cutie un GeoKret. Ajutati-l sa ajunga in geocutii ascunse pe munte.
  • Biserica Sfantul Anton de Padova: Mergand spre biblioteca - O mica escala in drumul meu spre biblioteca. Am gasit repede cutiuta.
  • Turnul cu Ceas din Targu Mures: Urcus pe scari - Cutie gasita cu ajutorul lui Andrixnet. Dupa o lunga serie de scari, ajunsi la balconul turnului am inspectat fiecare coltisor al acestuia, pana ce am reusit sa gasim cutiuta.
  • Canionul Dofteana: Cutie noua la Canionul Dofteana - De astazi exista o cutie noua la canion. In acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche.
  • Izvorul Recea: Izvoare faine - Al trei-lea izvor faimos, despre care pana acum nu am stiut ca exista in imprejurimile Clujului, vizitat astazi. Izvorul Rajka (Concretiuni de Feleac), izvorul Bilascu si izvorul Recea.
  • Cascada de apa termala - Toplita: Apa termala de la Cascada Toplita s-a evaporat - Poate, dezamagiti de lipsa de apa - practic, lipsa cascadei, dar, mai ales, de mizeria din jur, n-am depus suficient interes pentru gasirea geocutiei.Pentru cei care vor mai ajunge la cascada atasam cateva fotografii cu aspectul constatat de noi, pentru a mai atenua din eventuala lor deziluzie.
  • Bucin: Gasita - Am gasit geocutia.
  • Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului: Pietrele erau, pe Maria nu am vazut-o - Pietrele le-am gasit, ascunzisul de asemeni, vant cat cuprinde. De Maria, insa, nici urma :o) In zona nu era decat un cioban care se ascundea si el de vant la adapostul micii creste, sabotandu-ne fara sa stie activitatile de cautare.
  • Belvedere Piatra Soimului - Oituz: Eroare - Localitatea Piatra Soimului se afla in judetul Neamt, nu in Covasna.
  • Baile Cibre - Frumoasa: Din nou aici, dar noul ascunzis este gol! - Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul. Am cercetat cu mult sarg locul cu pricina.
  • Podul prabusit si disparut: Cutia a disparut de 2 ori - Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata. Intre timp, podul prabusit a fost canibalizat si furat, pentru ca structura metalica a disparut integral.
  • Transalpina: Nu in weekend - Transalpina trebuie neaparat vizitata, dar nu in weekend. Multumesc pentru ascunzis.
  • Cheile Baciului: Cel mai frumos loc pentru clujeni - Ar putea fi cel mai frumos loc de iesit in natura pentru clujeni. Are de toate, inca nu e stricat, nu e prea departe, se poate ajunge usor.
  • Ruinele bisericii reformate Benic: Benic - Am gasit-o relativ usor pe baza descrierii. Cred ca ruinele sunt pe terenul cuiva.
  • Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos: Ascunzis gol - Am ajuns la fata locului dupa inserare. Am urcat pe trepte pana la capela, am facut cateva poze, dupa care am pornit in cautarea geocutiei la lumina frontalei.
  • Ruinele bisericii reformate Benic: Relativ usor de gasit - A fost relativ usor de gasit desi nu am mers foarte pregatiti. Am pus inauntru o clema de par, singurul lucru care il aveam la noi.
  • Biserica ortodoxa - Fagetel: Ascunzis gol sau nu - Cred ca e la baza piciorului, intre cele doua scanduri din care e format. Cum si eu trec de cateva ori pe an prin zona, odata, am sa fac efortul suplimentar - nici nu e mare lucru - de a trece pe la ascunzis.
  • Fantana Rege - Targu Mures: Ascunzis apropiat - Locuiesc in apropierea acestui ascunzis, asa ca mi-am permis sa fiu mai lejer. Prima data erau prea multi in jurul izvorului.
  • Baia Calugarilor: Multumesc - Foarte frumos locul.
  • Ochiul Huitoarei: Ochiul Huitoarei - Mie mi-a reusit abia la a treia incercare. Fara GPS, vara, m-am multumit doar cu foto si mure.
  • Lacul Verde - Sovata: Pastele romano-catolic - Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu. Deasupra lacului Verde, in versant, putin mai sus, am avut o panorama superba deasupra Sovatei.
  • Bulevardul Cetatii - Targu Mures: Am gasit-o - Am gasit cu zozo si malna.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Garcinului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.