Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Izvorul de la Corbii Ciungi

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Izvorul de la Corbii Ciungi

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Izvorul de la Corbii Ciungi - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Izvor secat Alba izvorul tamaduirii
Izvor secat
Lacul Fagaras Fantanita Craiesei Fürsten Brunnen
Lacul
Transalpina 1 Transalpina
Transalpina 1
Biserica din Buchila biserica lemn buchila
Biserica din Buchila
Piatra Soldatului din alta pozitie piatra soldatului oituz
Piatra Soldatului din alta pozitie
In februarie 2023 Izvorul Muresului Maria izvor turistic
In februarie 2023
Bifurcatie cascada Cofu
Bifurcatie
Gratios cascadele paraul Ramnuta Mare
Gratios
Sine 2 Cristesti pod cale ferata ingusta
Sine 2
Aproape sus Covasna plan inclinat cale ferata forestiera
Aproape sus
Crucea de pe varful Perchiului perchiu onesti
Crucea de pe varful Perchiului
Partea superioara a stancii Bisericuta Paganilor Rasnov Postavarul
Partea superioara a stancii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul de la Corbii Ciungi!

>>> Vizitati Izvorul de la Corbii Ciungi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Brosteni, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,89 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Brosteni: 3
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Curtea Domneasca Targoviste

Curtea Domneasca Targoviste la 36,4 km
Dupa ce am vizitat Curtea Domneasca (am platit 6 RON pentru intrare), am ocolit zidurile si am vizitat si parcul.
Padurea Trivale

Padurea Trivale la 46,2 km
Nu am luat nimic. Destul de bogata si bine ascunsa.
Malu Rosu Vulcana de Sus

Malu Rosu Vulcana de Sus la 54,8 km
Un microfenomen geologic determinat de o pornitura de teren si completat de eroziunea ulterioara, ambele fenomene fiind active in continuare.
Manastirea Tiganesti

Manastirea Tiganesti la 60,7 km
Aici se tese stofa pentru vesmintele preotesti si tot aici a fost lucrata broderia pentru sala maura din Castelul Peles. Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o.
Padurile biciclistilor Snagov la 64,3 km
Nice. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti.
Ansamblul Bisericii Curtea Veche la 64,5 km
Ansamblul Bisericii Curtea Veche cuprinde o casa parohiala, si biserica Buna Vestire - Curtea Veche. Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Sinagoga Templul Coral Bucuresti la 64,8 km
Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial. Templul Coral, sinagoga construita in 1866 in stil arhitectural neo-maur, se afla pe strada Sfanta Vineri 9-11, aproape de Piata Unirii.
Castelul Julia Hasdeu Campina

Castelul Julia Hasdeu Campina la 65,3 km
Muzeul memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu, sau castelul Iulia Hasdeu, a fost construit intre anii 1894 si 1896, in memoria Iuliei, de catre tatal ei. Iulia Hasdeu a murit de tuberculoza, la varsta de doar 18 ani, si a fost inmormantata la cimitirul Bellu.
Mlastina Neajlovului

Mlastina Neajlovului la 66,6 km
Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri.
Carnetelul calatorului

Carnetelul calatorului la 66,7 km
Daca ai obosit poti sa te odihnesti pe o banca, in micul parculet din apropiere. Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
Podul feroviar de la Zorile Doftana la 67,3 km
Podul feroviar de la Zorile este un fost pod metalic de cale ferata, construit peste raul Doftana, care facea legatura cartierului Zorile din satul Doftana cu orasul Campina. Podul de tip grinzi cu zabrele cu calea sus, inaugurata in anul 1883, a fost scos din uz in anii 1980.
Lacul Zorile Doftana la 67,7 km
Lacul Zorile s-a format in cavitatea salinei Doftana abandonata in 1900, are o adancime de 24 m si o salinitate scazuta. Lacul Doftana (Zorile) se afla in cartierul Zorile din satul Doftana, la est de fosta gara de pe linia de cale ferata Campina-Telega.
Vama Verde Telega

Vama Verde Telega la 68,4 km
In urma cu cativa ani a fost un loc salbatic, descoperit si vizitat de catre cei care apreciaza natura exact asa cum este ea. Lacul cu o mare salinitate, numit neoficial Vama Verde, se afla in spatele vechiului complex turistic Baile Sarate Telega, peste deal.
Lacurile Sarate Telega

Lacurile Sarate Telega la 68,5 km
Localitatea Telega are mai multe lacuri sarate, care s-au format in cavitatile vechilor ocne, si sunt alimentate de izvoare si apele torentilor. Vechiul complex turistic Baile sarate Telega se afla intr-o stare totala de degradare, azi functioneaza doar complexul Soimul.
Baile sarate Soimul Telega

Baile sarate Soimul Telega la 68,7 km
Lacul contine namol mineral slab sulfuros, iar temperatura apei este de 30 grade Celsius. Complexul Soimul a fost amenajat din lacurile cu apa sarata care pot fi utilizate in balneoterapie, care s-au format in cavitatile unor foste saline.
Valori naturale - Judetul Dambovita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izvorul de la Corbii Ciungi
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Dambovita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Palatul Culturii - Targu Mures Cu spatele la ascunzis. Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Zona era plin cu lume, dar daca stai cu spatele la ascunzis, poti scoate si repune cutiuta fara sa fi observat.
  • Gara de linie ingusta Targu Mures Locatie in stare deplorabila. Locul este plin cu gunoi, este locuinta si toaleta boschetarilor. Este o rusine pentru conducerea orasului Targu Mures sa permita starea actuala a unuia dintre importantele locatii istorice de categorie tehnica a orasului.
  • Cetatea Liteni Intr-o zi insorita de toamna . Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta. La ora 12:37 am gasit geocutia.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana Cu ursul nu-i de joaca. Am gasit cutia de la bisericuta, si am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta. Am luat de acolo o moneda si o litera R albastra,am lasat un mamut din Ice Age, carte de vizita, bancnota de 1 leu.
  • Lacul Tarnita - Muntii Berzunti Implicit, scuze catre toti cautatorii ascunzisului!. Ascunzisul este, intr-adevar, amplasat la est de lac. V-ul care s-a lipit de estul din indiciu il declaram neavenit si, ca atare, nul.
  • Cetatea Cisnadioara Poze cu pietrele rotunde. Felicitari pentru gasirea geocutiei. Daca vrei poti sa incarci pe pagina ascunzisului cateva fotografii din gramada de poze.
  • Baile Cibre - Frumoasa Ascunzisul bailor. Fotografia de la Baile Cibre care arata ascunzisul nu mai corespunde intru-totul cu realitatea. Disparand ornamentul cu simbolurile secuiesti, indeosebi soarele.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul de la Corbii Ciungi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 9 zile!