Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Varful Svinecea Mare - Muntii Almajului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Varful Svinecea Mare - Muntii Almajului | Unde este acest loc?

Varful Svinecea Mare..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Svinecea Mare Muntii Almajului! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Varful Svinecea Mare - Muntii Almajului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Eftimie Murgu, se afla la 9.86 km distanta.
Cazare

Cazare Eftimie Murgu (Caras-Severin)


Vezi oferte de cazare langa Eftimie Murgu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 25.68 km distanta: Valea Cernei, Sapte izvoare calde - Baile Herculane (12 poze).
14714743731100
14714743761101
14714743791102
14714743801103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Svinecea Mare Muntii Almajului?
Cazanele Dunarii. Cheile Feregari. Belvedere Dubova. Varful Ciucaru Mare. Gheile Globului. Cheile Globului sunt o arie protejata de interes national, pe teritoriul comunei Iablanita, satul Globu Craiovei.
Locul fosilifer Globu Craiovei. Reprezinta o zona de deal cu vegetatie forestiera si pajisti, unde in roci de calcare, argile si nisipuri, se gasesc depozite cu fauna fosilifera, atribuite miocenului.
Varful Domogledul Mic. Pestera Veterani. Pestera Veterani (Pestera Maovat, Pestera de sub Panza Curii, Piscabara, Peth) - Dubova.

Varful Svinecea Mare Muntii Almajului in limba maghiara - magyarul: Nagy-Szviniecsa-csúcs Almás-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Varful Svinecea Mare
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Almajului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Almajului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Svinecea Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Morile de apa
  Morile de apa
  Intr-o excursie pe Valea Rudariei, pe langa spectacolul fascinant al cascadelor imbinat cu zgomotul salbei de mori, locurile iti ofera surprize nebanuite.
  Gara Baile Herculane
  Gara Baile Herculane
  Monument istoric, Gara Baile Herculane este considerata cea mai frumoasa gara din tara.

  Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.