Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Poarta Raiului - Fundatura Ponorului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Poarta Raiului - Fundatura Ponorului

Poarta Raiului - Fundatura Ponorului | Unde este acest loc?

Pornind din satul Federi, pe un drum pietruit lung de aproximativ 11 km, putem ajunge in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, satul Fundatura Ponorului. Este unul dintre cele mai frumoase catune de munte, paradisul fotografilor. Ajungand la marginea catunului, trebuie sa trecem printr-o poarta de piatra, denumit sugestiv Poarta Raiului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Poarta paradisului Intrarea spre catun Trecere printre stanci Coborare in sat Drum de caruta cu pietre Gardul de langa drum Deasupra Palmei lui Dumnezeu Lunca paraului Ponor Catun. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poarta Raiului Fundatura Ponorului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Poarta Raiului - Fundatura Ponorului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Federi, se afla la 2.39 km distanta.
Cazare

Cazare Federi (Pui, Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Federi, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.68 km distanta: Pestera Ponorici-Cioclovina cu Apa - Muntii Sureanu (29 poze).
14714730871100
14714730891101
14714731161962
14714731191963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poarta Raiului Fundatura Ponorului?
Ruinele fostei scoli din Merisor. La 12 km. A fost asezata pe locul hanului, unde in vremea postalioanelor, opreau calatorii pentru odihna si schimbarea cailor.
Grupul de case Rusesti Judetul Hunedoara. Grupul de case Rusesti, apartinand satului Merisor, este dispersat de-a-lungul paraului Rusesti, afluent al paraului Rachita.
Cetatea Blidaru. Podul natural Banita. Cheile Banitei. Accesul se face pe DN 66, mergand pana la serpentinele din Pasul Merisor. Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici. (obiectiv interesant cu geocutie)

Poarta Raiului Fundatura Ponorului in limba maghiara - magyarul: A mennyország kapuja Fundatura Ponorului

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Poarta Raiului
 • Localizare pozitie pe harta Fundatura Ponorului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Fundatura Ponorului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poarta Raiului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Palma lui Dumnezeu
  Palma lui Dumnezeu
  Palma lui Dumnezeu este unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, unul dintre cele mai frumoase catune de munte, Fundatura Ponorului.
  Deasupra ponorului
  Deasupra ponorului
  Paraul Ponor izvoreste din apropierea varfului Porumbelu Mare, si formeaza meandre pe aproximativ 9 km pe parcursul principal, avand si un afluent de 2 km lungime.

  Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.