Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacul Balea - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul Balea

Lacul Balea | Unde este acest loc?

Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilor Fagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Rezervatia include cel mai mare lac glaciar al M. Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m, suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Coborind de la saua Caprei Lacul Bilea in ceata Cabana pe lacul Bilea. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Balea! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacul Balea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Cartisoara, se afla la 14.37 km distanta.
Cazare

Cazare Cartisoara (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Cartisoara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.39 km distanta: Iezerul Caprei - Muntii Fagaras (12 poze).
14714707891100
14714707911101
14714707931102
14714707941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Balea?
(obiectiv turistic cu geocutie) Belvedere Cascada Balea. (atractie turistica si geocutie) Varful Laitel. La 3.2 km. Caderile de apa ale Caltunului. La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Paru de Fier. Lacul Caltun. Ochiul magic - Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Mircii. Lacul Podul Giurgiului. Lespezi Star. Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2. La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.

Lacul Balea in limba maghiara - magyarul: Zerge-nyereg Fogarasi-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Balea
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Multumesc - Multumesc pt ascunzis...
 • Panorama este de neuitat - Am gasit geocutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Balea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Poarta potecii
Poarta potecii
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri.
Belvedere Cascada Balea
Belvedere Cascada Balea
La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.