Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Avenul Giloasa

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Avenul Giloasa - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Culmea Grindusului - spre sud de la varf grindusu tarcau
Culmea Grindusului - spre sud de la varf
Privelistea dintre turnuri La Pietri Picuiata Ierboasa Mariuta
Privelistea dintre turnuri
Cazemata 3  pod german salcuta
Cazemata 3
Biserica pahomie schit
Biserica

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Avenul Giloasa!

>>> Vizitati Avenul Giloasa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Surducel, se afla la 2,75 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Izvoarele Barcaului Pestera Huda Orbului
Biserica romano-catolica Abram
Azi apartine bisericii reformate.
Biserica reformata din Zauan Cascada Rachitele Belvedere Stanu Carnului Varful Vladeasa
Colonia de pasari de la Padurea Radvani
Este inclusa in Parcul Natural Cefa, se intinde pe o suprafata de 3 hectare.
Turnul Ciunt Salonta Lacul Carastelec Cotetul Dobrestilor
Statuia Isus Mantuitorul Borumlaca
Copia celei mai mari statui ale lui Isus Cristos din lume, avand dimensiunile unui om, a fost realizata de catre invatatorul Rudolf Docolonansky in anul 1938.
Lacul Olosig Avenul Hoanca Urzicarului Peretele Zanelor Vadu Crisului Lacul Valea Popii Sisterea Lacul Les
Biserica de lemn din Bucea Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. Lacul Sintimreu Lacul Fegernic
Ghetarul Focul Viu Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Belvedere Boga
Pestera Coiba MarePestera Coiba Mare
Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra.
Cetatea Cosdeni Dealul Pacau Saua Bortigul Lacul Valea Viteilor Cetariu Pietrele Albe CET Oradea Cucurbata Mare Muntii Bihor
Cetatile Radesei Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Oradea Molhasurile de la Izbuce Padis Ponor Lacul Salonta
Piatra Galbena Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi. Pestera Meziad
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Cascada Varciorog Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m.
Pomi cu coroana cubica Oradea
Inaltimea copacilor este de 3,3 m, circumferinta trunchiului 25-35 cm.
Lacul Ianis Martihaz Biserica de sub lac Belis-Fantanele Ponorul din Barsa Cohanului Balta Cehei
Ruinele cetatii Adrian
Ruinele cetatii Adrian, Salard.
Valea Sighistel Lacurile din Alesd Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei Monumentul cepei Pericei Hoanca Apei
Parcul natural Cefa
Parcul se desfasoara pe o suprafata de peste 5 mii de hectare si aduna la un loc o diversitate mare de habitate: mlastini, helesteie, canale, balti, padure, saraturi, terenuri cultivate, pasuni si fanete umede.
Poiana Ponor Canyonul minune Canyonul Meduza Cascada si Pestera Vadu Crisului
Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu
Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Lacul Miersig Strandul termal Broscarie
Sannicolau de Beius Am gasit geocutia. Lacul Varsolt Izbucul Ursului Magura Simleului
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Avenul Giloasa
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Sibiu: Am gasit cutiuta - Foarte interesant jocul.
  • Lacul Tarnita - Muntii Berzunti: Implicit, scuze catre toti cautatorii ascunzisului! - Ascunzisul este, intr-adevar, amplasat la est de lac. V-ul care s-a lipit de estul din indiciu il declaram neavenit si, ca atare, nul.
  • Varful Piatra Mare: Multi jnepeni - Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Am pornit in cautarea comorii, dar am sasit doar o doza de bere.
  • Parangul Mare: Am gasit cutia rotunda sambata - Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva. Noi am scris in jurnal cu o mina de creion de 0.
  • Satu Mare: Cu usurinta - Am gasit azi cu usurinta, geocutia. Am pus un puzzle kinder si am luat un diapozitiv.
  • Cetatea Cisnadioara: Poze cu pietrele rotunde - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Daca vrei poti sa incarci pe pagina ascunzisului cateva fotografii din gramada de poze.
  • Parcul dendrologic Gurghiu: Dupa o ploaie zdravana - Timp in care am stat sub un pavilion, am gasit poteca ce duce sus pe deal. Superbe privelisti asupra zonelor inconjuratoare, doar ca sunt cam multi copaci, si pozele nu au iesit prea grozave.
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Gasita - Gasita azi de Acasenii.
  • Lacul Verde - Sovata: Pastele romano-catolic - Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu. Deasupra lacului Verde, in versant, putin mai sus, am avut o panorama superba deasupra Sovatei.
  • Babele la Sfat - Muntii Ciucas: Sfatoasele bunicute - Locul atrage atentia calatorului, ca toate celelalte tentatii inconjuratoare. Le-am pozat din 2 laturi, sa inteleg daca se cearta sau chicotesc pe seama turistilor.
  • Cetatea Brasov: Cutie mai mare - Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: Am lasat-o ultima - La iesirea nordica din Tusnad, e usor de gasit. Faza cu Becks e foarte tare.
  • Cascada La Sipote: Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Pasul Liban: Spre varful Amza - Ce poti face altceva intr-o zi de luni, decat sa pornesti intr-o drumetie :-). Dupa-masa la ora 5 am pornit sa caut ascunzisurile de pe varful Amza, respectiv Stanca Minunata.
  • Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt: Ascunzis nou - Cu ocazia parcurgerii unui traseu de toamna pe Cozla si pe dealul vecin, Carlomanu, alegand ca punct de intrare/iesire in/din traseu micul parc zoologic de sub deal, am socotit oportun sa amenajam un geoascunzis in zona. Din pacate, dimineata nu era inca deschis sa putem vizita animalele, iar la intoarcere, n-am mai avut timp.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: In drum spre casa - O plimbare prin parc in drum spre casa.
  • Lespezi Star: Pe varful Lespezi de la Piscul Negru - Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Pe un traseu turistic ce porneste de la Cantonul Piscul Negru.
  • Valea Boros - Lunca de Jos: Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. De la ora 8 seara era programat un program folcloric, noi am ajuns acolo putin dupa ora 8.
  • Podul Minciunilor: Am gasit cutiuta magnetica - Aam completat logul si am adaugat ceva in ea. In afara logului si a unui creion, nu mai era nimic.
  • Izvorul Sarat - Olteni: Inima pietrei resuscitata - In trecere de la Cetatea Herecz la Izvorul Salus am facut un scurt popas la Izvorul Sarat, caruia i-am gustat apa - baubila, nu foarte sarata - si unde am vrut sa vedem inima pietrei. Intr-adevar un foarte interesant martor de eroziune, pe care il poti remarca doar daca esti geotrekker.
  • Crucea dr Iacomi - Muntele Cernegura: Crucea Dr Iacomi - Gasit geocutia plina de apa in scorbura verticala care probabil se umple la orice ploaie sau ninsoare. Am mutat-o la baza aceluiasi copac, la 30 cm distanta de locul original, intre radacini, la loc uscat, lasand-o usor intredeschisa si pe verticala pentru a se scurge apa si usca in timp.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. Initial am cautat geocutia pe baza coordonatelor date, la aproximativ 28 m de ascunzisul real.
  • Planul inclinat: Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. De pe Dealul de Mijloc am coborat la calea ferata ingusta si am ajuns la statia superioara a planului inclinat.
  • Morile de apa - Eftimie Murgu: Intr-o zi cu ploaie continua - Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Ploua continuu, asa incat nu am putut sa fac o drumetie mai lunga.
  • Dealul Melcilor: Minunata zona - In pe, out picture.
  • Izvorul Recea: Multumim - Am gasit geocutia, dar nu am semnat carnetelul, deoarece lipsea creionul.
  • Baile Madicea - Carta: De Rusalii - Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
  • Cascada Paraului Saritor: Am sarit cutia de la Cascada Paraului Saritor! - Am cautat in zadar cutia in toate micile si marile cavitati de pe peretele din stanga cascadei. Acest esec nu a micsorat decat foarte putin satisfactia atingerii acestui interesant obiectiv, el implinind un frumos traseu pe care il parcursesem pana atunci (Piatra Tabulata, Cetatea Racu, Varful Madaras, Mlastina Seche).
  • Turnul Kendeffy - Muntele Orlea - Subcetate: Azi am gasit Turnul - Salut, dupa ce am urcat amandoi, 30 min, (Lore si Gigelush) pe acest munte am gasit Turnul care, pt noi a fost un mister. Am trecut de multe ori pe acolo, dar nu am reusit sa ajungem din diferite moive (si oricum nu stiam unde se afla.
  • Piatra Uriasului de la Asau: Uriasul adormit - Piatra seamana cu spinarea unui urias. Noroc ca ne lasa sa il calarim.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Avenul Giloasa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.