Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Colegiul national Arany Janos - Salonta - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Colegiul national Arany Janos - Salonta | Unde este acest loc?

Colegiul national Arany Janos - Salonta..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Colegiul national Arany Janos Salonta! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Colegiul national Arany Janos - Salonta si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Salonta, se afla la 1.41 km distanta.
Cazare

Cazare Salonta (Bihor)


Vezi oferte de cazare langa Salonta, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 54.78 km distanta: Pestera Osoiu - Muntii Padurea Craiului (54 poze).
14714726091100
14714726111101
14714726121102
14714726131963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Colegiul national Arany Janos Salonta?
Memorialul Ginta. La 33.3 km. Memorialul Ginta - Gyanta. Cu greu am ajuns la cutie - Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna. (geoascunzis)
Lac Petea. Observator Betfia. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Lacurile Socodor. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Sannicolau de Beius. Sannicolau de Beius - Am gasit geocutia in data de 24 octombrie 2009. (obiectiv turistic cu geocutie) Ferma de lavanda Oradea. In anul 2023, Lavender Farm Oradea din Santaul Mic organizeaza Festivalul Lavandei pe data de 24-25 iunie.

Colegiul national Arany Janos Salonta in limba maghiara - magyarul: Nagyszalonta

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Bihor
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Salonta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Colegiul national Arany Janos - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Salonta si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Colegiul national Arany Janos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Memorialul Ginta
  Memorialul Ginta
  Memorialul Ginta - Gyanta.
  Podul pietonal Garasos hid
  Podul pietonal Garasos hid la 35.31 km
  GR0132 Podul pietonal Garasos hid

  Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.