Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
La Plese - Dancu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

La Plese - Dancu | Unde este acest loc?

La aproximativ 300 m nord-est de satul Dancu, pe Dealul Plesa Dancului, se afla formatiunile geologice La Plese. Un deal fara vegetatie, care prezinta forme deosebite. Un loc mai putin cunoscut, dar cu certe valori peisagistice...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto La Plese Dancu! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati La Plese - Dancu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Dancu, se afla la 0.43 km distanta.
Cazare

Cazare Dancu (Aghiresu, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Dancu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.22 km distanta: Laguna Albastra - Aghiresu (24 poze).
14714719141100
14714719161101
14714719191102
14714719211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic La Plese Dancu?
Mina evreilor. Biserica reformata. Pana la urma - Locul cutiei este oarecum expus, si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva. (atractie turistica si geocutie) Dealul Cetatii Judetul Cluj. Mera - Aveam in plan de mult timp sa vizitez aceasta cutie din apropierea Clujului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Canionul Rasca. Avenul Dobru Huda Tatarilor. Tunelul Verde al Dragostei. Piatra Corbilor. Locul fosilifer Corusu. La 20.8 km.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire La Plese
 • Localizare pozitie pe harta Dancu
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Dancu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul La Plese? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Laguna Albastra
  Laguna Albastra
  Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas.
  Cetatea Almasului
  Cetatea Almasului la 6.82 km
  GR0044 Cetatea Almasului

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.