Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica catolica - Sasausi - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica catolica - Sasausi

Biserica catolica - Sasausi | Unde este acest loc?

Satul Sasausi apartine comunei Lunga si se afla pe DN 11 la nici 3 km de Targu Secuiesc. Biserica romano-catolica, aflata in capatul sudic al satului, este tip cetate, cu un zid inalt de cca 2 m si dateaza din 1823...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica din Sasausi - 1 Biserica din Sasausi - 2 Biserica din Sasausi - 3 Biserica catolica Poarta de intrare Unde timpul s-a oprit. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica catolica Sasausi! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica catolica - Sasausi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Lunga, se afla la 2.2 km distanta.
Cazare

Cazare Lunga (Targu Secuiesc, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Lunga, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 19.95 km distanta: Imprejurimile orasului Covasna (24 poze). Cetatea Zanelor, Planul inclinat Covasna-Comandau.
14714743631100
14714743641101
14714743671102
14714743691103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica catolica Sasausi?
Strada Mamica Mica. Zidul cu lacatele iubirii. La intrarea in Curtea 44 din Targu Secuiesc se afla agatata o grila, denumita de catre initiatori Zidul cu lacatele dragostei.
Casa Nagy Jafet. Cladirea-monument istoric a fost donata parohiei reformate, in prezent sa afla in stare neglijata.
Casa Szocs Matyas Judetul Covasna. Spitalul de neuropsihiatrie. Cladirea a fost construita in anul 1897.
Casa Wertan. Se afla pe strada Garii numarul 24.
Parcul Jozsias. Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului.
Liceul pedagogic Bod Peter. Liceul pedagogic Bod Peter din Targu Secuiesc a fost construit in anul 1896.
Parohia catolica Boldog Ozseb. Biserica Boldog Ozseb a fost construita in 1986, iar turnul in 2003.
Judecatoria Judetul Covasna. Cladirea judecatoriei din Targu Secuiesc a fost construita la mijlocul secolului al XVIII-lea.
Biserica evangelica-lutherana. Biserica evangelica-lutherana din Targu Secuiesc se afla pe strada Gheorghe Doja numarul 10.
Biserica catolica. Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere - Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica romano-catolica Sanzieni. Sanzieni este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate sate din Depresiunea Tg. In sfarsit am gasit intrarea deschisa - Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective, dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa. (geoascunzis)
Capela Sfantul Stefan. Capela de pe el are o vechime necunoscuta, cunoscandu-se doar anii unor reconstructructii sau adaosuri, sec. Unde dai si unde crapa - Citind informatiile de pe site, inainte de a pleca pe teren, pentru a cauta cutia de pe Dealul Perko, am constatat cu oarecare surprindere ca era ultimul ascunzis publicat, desi citisem despre el ceva mai inainte. (obiectiv interesant cu geocutie)

Biserica catolica Sasausi in limba maghiara - magyarul: Katolikus templom Kézdiszászfalu

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica catolica
  • Localizare pozitie pe harta Sasausi
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Geocutie noua in interiorul curtii bisericii - Azi fiind deosebit de cald, am decis sa pornesc intr-o excursie de cautare geoobiective in jurul orasului Targu Secuiesc...

Ai ajuns in Sasausi si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica catolica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica din Lunga
Biserica din Lunga
Satul Lunga - tinand de Tg.
Baile Fortyogo
Baile Fortyogo la 3.28 km
GR0624 Baile Fortyogo

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.