Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Balcon de piatra deasupra raului Olt - Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Balcon de piatra deasupra raului Olt - Baile Tusnad

Balcon de piatra deasupra raului Olt - Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Balcon de piatra deasupra raului Olt - Baile Tusnad..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Balcon deasupra raului Olt Monstrul cu mai multe brate Corpul monstrului Oltul Blocuri deasupra Oltului Oltul de pe balconul de piatra Calea ferata Podul feroviar Dreptunghi Balcon camuflat. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Balcon de piatra deasupra raului Olt Baile Tusnad! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Balcon de piatra deasupra raului Olt - Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 1.06 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.03 km distanta: Stanca Soimilor - Baile Tusnad (12 poze).
1471473299980
1471473300981
1471473305982
1471473307983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Balcon de piatra deasupra raului Olt Baile Tusnad?
Izvoarele Apor si Mikes 1. Ce faci cand astepti? - Cand astepti sa se umple o sticla de 5 litri la izvor, ce altceva poti sa faci? Sa te plictisesti? Nici vorba. Lacul Ciucas. Frozen... pictures - Au inghetat pana si. (atractie turistica si geocutie) Baia Saracilor. In Baile Tusnad, pe panta terasei de deasupra lacului Ciucas, se afla baia populara Baia Saracilor, sau Preotilor. Ruinele statiunii - Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor, Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni. (geoobiectiv cu geocutie)
Vila Anna Baile Tusnad. Ascunzis compromis - Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul? In cladirea vizavi de vila Anna, un grup de fete tineau un curs de aerobic, sau dans modern? Copiii din vila erau tot timpul pe strada, pe balcoane, in geamuri. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Turnul Apor. Turnul Apor - Baile Tusnad. Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica.
Stanca Soimilor. Drumul trece peste calea ferata, atentie mare, trecerea este exact intr-o curba. A doua vizita - Dupa un an de la prima.
Izvorul din paraul Minei. Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad.
Aleea Sfanta Ana. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Stancile Turnuri. Pe spinarile turnurilor poate fi admirata planta endemica Hiearcium Telekianum. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Izvorul Koncsag. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri. Sub podul CFR. Geocutie noua in ascunzisul vechi - Dupa ce DanBorcea mi-a semnalat posibila disparitie a geocutiei ascunse sub podul CFR din Baile Tusnad, m-am dus sa verific ascunzisul la fata locului.

Balcon de piatra deasupra raului Olt Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Sziklaerkély az Olt felett Tusnádfürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Balcon de piatra deasupra raului Olt
 • Localizare pozitie pe harta Baile Tusnad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Baile Tusnad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Balcon de piatra deasupra raului Olt? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Mofeta lui Nelu
  Mofeta lui Nelu la 0.23 km
  GR2581 Mofeta lui Nelu Baile Tusnad
  Mofeta din Baile Tusnad
  Mofeta din Baile Tusnad la 0.24 km
  GR0501 Mofeta din Baile Tusnad

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.