Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc

Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc | Unde este acest loc?

Poiana Berzete este una din cele mai mari pasuni de pe culmea versantului stang al vaii Padureni. Muntele pe care se afla este numit Budos, de sub el izvorand vai ce curg spre paraul Padureni si spre localitatea Dalnic...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Santul din Poiana Berzete Langa santul din Poiana Berzete . * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Santul din Poiana Berzete Muntii Bodoc! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dalnic, se afla la 4.78 km distanta.
Cazare

Cazare Dalnic (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Dalnic, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.98 km distanta: Ciupercile de piatra de pe Plaiul Henter (12 poze).
14714713821100
14714713841961
14714713851102
14714713861963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Santul din Poiana Berzete Muntii Bodoc?
Lacul Padureni. La 6.7 km. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Fetei. Asezarea fortificata Cetatea Fetei se afla la nord-est de satul Olteni, comuna Bodoc, pe malul stang al Oltului. O cetate interesanta - Cetatea se afla pe un platou, si are o terasa spre sud.
Izvorul Bufnitei si Baile de la Olteni. Cele mai cunoscute fiind Izvorul Sarat, Izvorul Bufnitei (Bagoly), si Salus de pe valea apropiata, a paraului Suto. Fantina secata - Fantina exista dar fara apa. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter Judetul Covasna. Scuze pentru confuzia creata - Pornind din Malnas-Bai, pe Valcelul Podului, urmand marcajul punct galben, ajungem pe Varful Henter. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Sarat. A disparut si a doua geocutie - Cand am descoperit inima de piatra am fost foarte entuziasmat, si am ascuns prima geocutie, fara sa ma gandesc, chiar dupa formatiune. Piatra Predicatorului Judetul Covasna. Pe piciorul de munte ce pleaca din Varful Henter al culmii principale a Muntilor Bodoc spre Valea Oltului, se afla doua stanci izolate, ce atrag atentia. Cerb vs tap, ciuta vs caprioara - Probabil sunt 4 caprioare (datorita taliei); doar daca ai vazut ca primul individ avea cornite, atunci este vorba despre un tap, desi, la aceasta vreme (dupa luna octombrie), tapii, ca si cerbii, respectiv caprioarele ca si ciutele umbla in carduri monosex; totusi in cardurile caprioareleor (ciutelor) mai pot fi vazuti tapi (cerbi) de pana la 1 an. (geoascunzis)
Cetatea Heret. Despre Cetatea Heret (Herecz) se stiu extrem de putine, ar proveni din zorii Evului Mediu (sec. Precizari suplimentare despre cetate - Multumesc pentru informatiile oferite.
Biserica unitariana din Calnic. Biserica unitariana din Calnic, construita in anul 1674, este considerata monument istoric. Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale.
Castrul roman Comolau. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic.
Ruinele Bisericii Veres. Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Bodoc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Santul din Poiana Berzete - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Bodoc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Santul din Poiana Berzete? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Dalnic
  Dalnic
  Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
  Cetatea Comorii
  Cetatea Comorii
  In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil - trapezoidal, datorita largii platforme somitale - numit Varful Comorii.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.