Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Turbaria Ruginosu - Zagon - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Turbaria Ruginosu - Zagon | Unde este acest loc?

Turbaria Ruginosu - Zagon..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Turbaria Ruginosu Zagon! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Turbaria Ruginosu - Zagon si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Comandau, se afla la 3.92 km distanta.
Cazare

Cazare Comandau (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Comandau, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.94 km distanta: Comandau (10 poze).
14714743271100
14714743281101
14714743291962
14714743301103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Turbaria Ruginosu Zagon?
Gaterul vechi de la Gyula. Primul gater pentru prelucrarea lemnului de la Comandau a fost amenajat la Gyula, aflat la 6,6 km distanta de Comandau. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul Chiurus. La 9.4 km. Balta Dracului. Cetatea de pe Dambul Sarat Judetul Covasna. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Lacauti. Geocutia de la statia meteo gasita - Am ajuns aici prin Comandău, în cadrul unei drumeții organizate de Munte și flori -Onești. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Zarna. (punct de interes turistic cu geocutie) La Ziduri. La 14.2 km. Cimitirul medieval de langa Zabala. Varful Goru. La 15.1 km. Lacauti (1776 m).
Poiana Butuci. Patru case. Ascunzis de tranzit - Ascunzisul e localizat la marginea drumului judetean 121, Targu Secuiesc - Covasna, - in stare excelenta -, aflandu-se, astfel, in calea oricarui geocacher ce ataca zona Covasna; de altfel, jurnalul din cutiuta este destul de incarcat cu numele gasitorilor ei. Dealul Cetatii. Vechea cetate era ridicata pe movila, cu orientarea nord-sud, marginita de Paraul Negru.
Cetatea Viezurei.

Turbaria Ruginosu Zagon in limba maghiara - magyarul: Turbaria Ruginosu Zagon

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Turbaria Ruginosu
 • Localizare pozitie pe harta Zagon
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Zagon si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Turbaria Ruginosu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Podul suspendat
  Podul suspendat
  Podul suspendat de la Comandau.
  Dealul Din Mijloc
  Dealul Din Mijloc
  Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.