Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Lung - Siculeni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul Lung - Siculeni

Izvorul Lung - Siculeni | Unde este acest loc?

Izvorul Lung, Siculeni...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baia Izvorul Lung Bazin Izvorul Siculeni. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Lung Siculeni! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Lung - Siculeni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Siculeni, se afla la 0.69 km distanta.
Cazare

Cazare Siculeni (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Siculeni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.89 km distanta: Piatra Tabulata Siculeni - Muntii Harghita (16 poze).
14714769161100
14714769171101
14714769201102
14714769211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Lung Siculeni?
Biserica Sfantul Ioan Botezatorul. Delnita, ocolit de DN 12A, se afla la 8 km est de Miercurea-Ciuc. La Delnita sunt multe de vazut! - In peripluul nostru pe la bisericile din satele secuiesti (multumita informatiilor trekking-klubului), popasul la biserica din Delnita era unul obligatoriu, avand in vedere semnificatiile evidentiate in textul de prezentare. (geoascunzis)
Capela Sfantul Iosif. Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. Traducerea binevoitorului :-) - In Barzava, in cimitirul vechi de langa capela din piatra, se afla monumentul funerar al locotenentului major Balogh Ignác (1822-1890) . (geoascunzis)
Biserica catolica. Barzava apartine comunei Frumoasa. Barzava - prima cutie, da! - Fiind destul de dimineata, biserica era inchisa, asa ca ne-am multumit sa o privim/admiram doar din exterior, pornind apoi sa cautam cutia. (geoascunzis)
Capela romano-catolica din Delnita. Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. Geocutie dizlocata - Am gasit geocutia putin dizlocata din locul ei, pe partea cealalta a gardului.
(obiectiv turistic cu geocutie) Biserica romano-catolica din Nicolesti. La 6.1 km. Nicolae din Nicolesti, cu casa parohiala din 1847 si biserica din sec. Dupa ce am sarit gardul inutil - Fotografiind cladirea de langa biserica, am pornit in directia gresita, astfel incat la un moment dat a trebuit sa sar peste un gard, sa inconjor cladirea, pana sa ajung in interiorul curtii bisericii.
Panorama Ciucului. Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare. Fantana Fontana. In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa.
Biserica catolica. La Pauleni-Ciuc publicitate nu mai e - De sus, de pe promontoriul pe care este cocotata cocheta biserica a Paulenilor, am urmarit joaca, din curtea scolii de jos, a doi sateni costumati in stravechi straie de luptatori mongoli, ce-i invatau pe copii sa traga cu arcul. Biserica catolica Judetul Harghita. Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. Ascunzisul de la biserica din Mihaileni - Acoperisului de scandura de la podul intrarii de la biserica a fost renovat.
Biserica catolica. Ciotul plopului negru. In Toplita-Ciuc, suburbia orasului Miercurea Ciuc, la aproximativ 100 m de conacul Lázár, putem vedea un plop negru cu circumferinta de 4 m.

Izvorul Lung Siculeni in limba maghiara - magyarul: Hosszú-borvíz Madéfalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Lung
 • Localizare pozitie pe harta Siculeni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Siculeni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Lung? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Monumentul Siculicidium
  Monumentul Siculicidium
  De numele localitatii Siculeni sunt strans legate evenimentele din 1764, cand, ca urmare a refuzarii inrolarii in armata austriaca peste 200 de secui au fost macelariti.
  Drumul Siculicidiumului
  Drumul Siculicidiumului la 0.71 km
  GR0235 Drumul Siculicidiumului

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.