Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Sustra - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Sustra, atractii turistice

Lacul Sustra..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Statuia Ioan de Hunedoara - Cetatea Targu Mures
Bust
Bisericuta Paganilor - Rasnov
Bisericuta Paganilor
Stanca cu turnulet - Nascalat
Stana de langa stanca
Biserica catolica fortificata - Bancu
Cladirea bisericii
Piatra lui Kota - Muntele Iavardi
Cap de animal?
Nou - Neudorf
Coborand din turn
Varful Hegesca - Culmea Pietricica
Crucea de pe Vf. Hegesca - detaliu
Biserica catolica - Jigodin
Biserica fortificata
Lacul Caltun - Muntii Fagaras
Lacul Caltun dinspre Negoiu
Gradina botanica - Targu Mures
Daca ati ramas inchis

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Sustra!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Sustra si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Sustra, se afla la 1,52 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sustra: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Sustra?
(detalii pentru cei cu acces complet)
4,2 km. 10,1 km. 14,7 km.
20,3 km. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat. 21,8 km.
21,9 km. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis. Nu se percepe taxa de intrare, conditia pentru vizita este achizitionarea unui buchet de lavanda sau o sticluta de ulei. 23 km. 23,5 km. 23,6 km. 23,8 km.
24,5 km. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. 24,6 km. 24,6 km. 24,8 km. 25 km. 25 km. 25,5 km. 26,5 km.
28,3 km. Arta stradala langa Canalul Bega, in zona podului Mihai Viteazu, Timisoara. 30,2 km. 30,4 km. 30,7 km.
30,9 km. Cea mai mare pictura murala din Romania se afla la Timisoara, pe splaiul Nicolae Titulescu, pe fatada cladirii unui fost siloz. Pictura a fost realizata in anul 2019, si este dedicata Revolutiei din decembrie 1989.
31,9 km. Movila numita Gramurada lui Ticu, situata la 540 m nord de biserica si la 20 m sud de calea ferata, este un sanctuar de epoca hallstattiana. La nord de localitatea Susani, apartinand de comuna Traian Vuia (mai demult Bujor), gasim un sit arheologic.
31,9 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis.
33 km. La nord-vest de localitatea Jupani, apartinand de comuna Traian Vuia (mai demult Bujor), gasim un grup de tumuli. Movila antropica numita Gramurada de la Jupani este situata la 610 m est-nordest de Halta Susani-Bega, la 30 m nord de paraului Glavita, pe malul drept. 33,9 km.
Valori naturale - Judetul Timis
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Sustra
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Cu GPS cautarea e simpla. Lacul e frumos, mai ales toamna la asfintit.
 • Cu ocazia parcurgerii unui traseu de toamna pe Cozla si pe dealul vecin, Carlomanu, alegand ca punct de intrare/iesire in/din traseu micul parc zoologic de sub deal, am socotit oportun sa amenajam un geoascunzis in zona. Din pacate, dimineata nu era inca deschis sa putem vizita animalele, iar la intoarcere, n-am mai avut timp.
 • Desi aici nu apare nimeni, jurnalul contine inca 8 gasiri.
 • Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei. Acum este foarte comod profitand de tehnica avansata - telecabina si mai ales ca e renovata si mult mai sigura de vizitat.
 • In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Dupa un dialog ham-ham intre catelusa mea, Russia si statuia lui Eminescu, am purces la cautarea si gasirea cutiei.
 • Este acolo, se gaseste usor si intuitiv. Se poate urca pe langa fabrica croco, traseu abrupt sau 500 m mai spre tg ocna, traseu mai usor.
 • Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga. De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea.
 • Cu prima ocazie voi verifica si schimba cutiuta. In alta ordine de idei, am vazut persoane care se chinuiau minute in sir sa gaseasca geocutia.
 • Sugas Bai pentru mine e un loc minunat. Gasesti aici mofeta, izvor de apa minerala, loc de agrement, partie de schi, si numeroase locuri pentru excursii.
 • Ultima data nu am reusit sa ma apropii de ascunzis. Din cauza unor domnisoare care fumau linistite, stand exact pe ascunzis.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Sustra? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.